Kiderült, Fanni szülei nem nagyon örültek, hogy a lányuk jelentkezett a ValóVilágba. Az összefoglalók rendre kiverik náluk a biztosítékot. 

Az RTL Klub Fókuszában akadt ki Szűzpöcök Fanni családja. Édesapja például egyenesen kijelentette, hogy nem bánná, ha lánya - aki élő adásban osztotta meg Dennisszel maszturbációs szokásait - szemérmesebb lenne. 

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

"Legyen híres, de ne így. Felháborít, hogy tangában szaladgál. Rácsapnék a tévére legszívesebben légycsapóval" - jelentette ki, aztán hozzátette, a lánya otthon pucér fenékkel mászkál.  Az édesanya hozzátette, Fanni tényleg magát adja, ugyanis otthon is huszonnégy órában csak magával foglalkozik."A szoli, az evés, a teste, az öltözködés, a haja.... ez 24 órában, ebbe más nem fér bele. Ebbe nem fér bele a mosás, mosogatás sem" - mesélték a szülők.

Amíg az édesapa kifogásolja lánya viselkedését, úgy tűnik, a nézőknek bejön, amit Fanni művel, ugyanis egyelőre ő vezet a VV7-szimpátiaszavazásán. Facebook-oldala tanúsága szerint a nézők leginkább a közutálatnak örvendő Dennistől féltik a nagyhajú csinibabát. Persze vannak, akik úgy vélik, a lány megjátssza ostoba, és olykor úgy viselkedik, mint egy lotyó. Á, dehogy...