Életében először látta az óceánt a 100 éves asszony - Ez volt minden álma

óceán utazás idős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
101. születésnapja előtt néhány héttel  pillantotta meg életében eslőször az óceánt Ruby Holt. Az asszony egész életét egy a Tennessee állambeli farmon töltötte, és azt mondja, soha nem volt pénte, hogy utazzon. 

A négy gyermekes családanya az állam határát is egyetlen egyszer hagyta el, ede de mindig is el szeretett volna jutni az óceánhoz.

Ruby Holt ma már idősek otthonában él, de ott is olyan gyakran emlegette az óceán utáni vágyát, hogy az ápolók felfigyeltek rá és a nevében kitöltöttek egy jelentkezési lapot, hogy a Kívánság egy életre nevű jótékonysági szervezet valóra váltsa az álmát - írja a BBC nyomán az Independent.

A néhány hét híján 101. éves asszonyöbb mint hatszáz kilométert utazott a Mexikói-öbölig, boldogságát pedig az alábbi videón láthatod.

A világ egyik legcukibb kutyája: TurboRoo, a kétlábú csivavahttp://www.life.hu/news/20141119-a-lab-nelkuli-csivava-3d-nyomtatasu-kerekekkel-kozlekedik.htmlA két első láb nélkül született tündéri csivava, TurboRoo életét teljesen megváltoztatta a 3D nyomtatás. Gazdája először játékokból épített neki kerekeket, és nem nyugodott addig, míg nem született tartós megoldás a kiskutya közlekedésére.News--Láttad már a budapesti állatkert pingvinfiókáját?http://www.life.hu/news/20141121-pingvinfioka-jott-vilagra-szeptemberben-a-fovarosi-allatkertben-januartol-lehet-latni.htmlRosie, a szeptember végén világra jött pingvinfióka „jubileumi" állat. Ő a 25. Budapesten kelt pingvin.NewsOrigoItt a tél – Cudar hideg lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20141121-nagyon-hideg-lesz-november-utolso-hetvegejen.htmlIgazi téli idővel búcsúzik ez a novemberi hét: a minimális hőmérséklet az ország némelyik részén a plusz 3 fokot sem éri majd el napközben.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.