A Forbes magazin szerint idén Justin Bieber volt a legjobban kereső harminc év alatti sztár. A felmérés a 2013 júniusától tartó tizenkét hónapot öleli fel.

Hogyan lehet megélni minimálbérből? Erre a kérdésre keresi a választ az új magyar rövidfilm, amit neked is látnod kell! Kattints IDE!

Ha azon aggódnál, hogy a millenniumi generációnak milyen kilátástalan az anyagi jövője, megnyugodhatsz - vannak azért, akik nagyon jól állnak a pénzzel. Hiába a botrányos ügyek, az élen a tini ikon, Justin Bieber áll, akinek a vizsgált időszakban a jövedelme elérte a nyolcvan millió dollárt.

Forrás: Northfoto

Úgy tűnik, a legutóbb kiadott albuma és az azt követő turné elég sikeresnek bizonyult, hiszen olyan sztárokat előzött meg, mint a második helyen lévő One Direction (bár az ő hetvenöt millió dolláros jövedelmük eloszlik a tagok között) és a bronzérmes Taylor Swift, aki hatvannégy millióval gazdagodott idén.

A lista olyan nevekkel folytatódik, mint Bruno Mars, Rihanna, és Miley Cyrus, illetve az első színésszel a sorban, Jennifer Lawrence-szel, akiről legutóbb főleg pucér képei kapcsán hallhattunk. 

Kíváncsi vagy, ki a leggazdagabb magyar?
A Forbes magazin idén először állította össze magyarországi listáját a leggazdagabb emberekből. Nos, annyit elárulunk, hogy ennek élére egy erotikus oldal alapítója került. A részletekért kattints IDE!