Matthew McConaughey fashion week stílusmustra Jessica Chastain Taylor Swift mustra öltözet Camila Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg fél Hollywood (és persze a világ) halloweenjelmezekben parádézza végig a hetet, azért voltak, akik meg tudtak jelenni a vörös szőnyegen normális ruhákban is. Meglepő módon hatalmas bakik nem történtek - mutatjuk is a felhozatalt!

Ciciharc és villantás a vörös szőnyegen - az amfAR-gálán a világsztárok kitették, amit lehet - a legmerészebb szettekért kattints ide!

Válts stílust!

Taylor Swift biztosan tudna remek tanácsokat adni a témában, hiszen hol van már az egykori countrylány... A fiatal világsztár szexibb, mint valaha, és stílusa is van, nem is akármilyen. A fekete-zöld Antonio Berardi ruhájáért egyenesen megőrülünk.

Egy szín, két fazon

A púderszínű estélyik hódítottak az idei amfAR-gálán: January Jones egy Tom Ford koktélruhában, míg fiatalabb kolléganője, Lea Michele Versacében parádézott. A színválasztás mindkettőjüknél remek volt, de a szabás lehetett volna kicsit izgalmasabb.

Ősz vége ide vagy oda, a pink is roppant népszerű volt a héten. Imádott "Charlotte-unknak", Kristin Davisnek csodásan áll ez a szín, mégis azt kell mondjuk, egy magasabb nőn jobban mutatott volna ez a Monique Lhuillier költemény. Kaley Cuoco is a tervezőtől választott ruhát, ő azonban egy csipkés, rövidebb verzióra voksolt. Oh, ez a szín!

Próbálkozz nadrágokkal!

A héten több sztár döntött a klasszikus estélyik helyett a nadrágok mellett. Gwyneth Paltrow és Emma Watson szupercsinos volt, mint mindig, különösen imádtuk Emma fehér felsőrészét és nyakláncát.

Voltak olyanok is, akik kicsit megvariálták ezt a nadrágdolgot: Jennifer Lopez ugyan nem modellalkatú, de eszméletlen jól áll neki Naeem Khan kreációja - látod Jen, villantás nélkül is tudsz te, ha akarsz! Jordana Brewster is nadrággal próbálkozott, bennünket leginkább a kisiskolásokra emlékeztet ez a szett.

Divatozz a pároddal!

Így tett a héten Camila Alves és Matthew McConaughey is. A mi kedvencünk Camila púderszínű, Georges Hobeika Coutur szettje. Elegáns volt, modern és nagyon kreatív. Matthew is divatozott, nekünk a kockás annyira nem jön be a vörös szőnyegen, a háromrészes burgundiszínű öltöny azonban nagyon stílusos volt!

Kedvenceink

Jessica Chastain Saint Laurent-ben bűvölt el bennünket: a sápadt lazacszínű szett csodásan mutatott a színésznő hófehér bőrén. És ez a szabás! Anne Hathaway pedig nem a ruhájával lopta be magát a szívünkbe (láttuk már sokkal izgalmasabb szettben is), hanem csodás zöld kiegészítőivel és remek frizurájával. Ezerszer csinosabb így, mint annó a fiús fazonnal.

A hét meglepetése

Lady Victoria Hervey az a hölgy, aki leginkább arisztokrata, ezt kihasználva pedig minden jelentős divateseményen megjelenik. Ezzel nem is lenne baj, ha nem választana mindig iszonyatos ruhákat - ahogy itt és itt is tette. A héten azonban nagyon visszafogta magát. Persze a ruha felsliccelése azért igen merész volt, de le kell írjuk: semmi gond nincs ezzel a kreációval. Szépek a színek, a fazon, az anyagválasztás - vajon stylistot cserélt a lédi?

Forrás: AFP

Hogy tetszik Lady Victoria Hervey ruhája?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.