Újra dübörög a ValóVilág, a hetedik széria november 16-án indult és egészen tavaszig tart. Minden este élőben jelentkezik a műsor az RTL2-n, még karácsonykor is. Ez azt jelenti, hogy a műsorvezetőknek karácsonykor is dolgozniuk kell, valaki nem ünnepelhet a családjával.

 

Vajon Lilu vagy Istenes Bence lesz többször látható a képernyőn a karácsonyi ünnepek alatt? Kettőjük közül Lilunak van csak gyermeke, valószínűleg számára sokkal fontosabb, hogy ötéves kisfiával együtt gyújtsa meg a család a gyertyákat a karácsonyfán, együtt bontogassák az ajándékot. Istenes Bence pedig nemrég melegedett össze ismét Csobot Adéllal, a szerelmét frissen felfrissített párocska is valószínűleg szívesen töltené együtt a szentestét. Vajon ki áldozza fel saját ünnepi pillanatait a nézők kedvéért?

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Az előző VV-n Balázs bevállalta a 24-ét, a szentestét, de szerintem ezt majd Bencével is meg tudom beszélni. Ő rendkívül figyelmes és nagyvonalú, tekintettel van arra, hogy van egy 5 éves kisfiam. Sohasem volt abból gond, hogyan csináljuk meg a beosztást, demokratikusan dolgozunk együtt. Tisztában vagyok vele, hogy neki is van családja és magánélete" - osztotta meg velünk Lilu.