Fából készült excalibur, saját gyártású hógömb, „szexis" naptárak... az Irigy Hónaljmirigy tagjai minden évben saját maguk által barkácsolt meglepetésekkel lepik meg egymást karácsonyra. Az ajándékozásnál egy szabály van: nem szabad rá pénzt költeni.

Az IHM tagjai évek óta együtt is megünneplik a szeretet ünnepét és megajándékozzák egymást. A kézzel készített meglepetéseknél a fiúk igazán elengedik a fantáziájukat, az évek során rengeteg vicces ajándékkal örvendeztették már meg egymást. Sipos Tomi egyik kedvenc ajándékát a bátyjától kapta: Peti egy műanyag tortatartóból fabrikált Betlehemet.

Forrás: redlemon

„Mindig kézzel készítjük a meglepetéseket, az elmúlt évek során jégszobortól kezdve, a „szexis" naptárig minden előkerült már. Az egyik kedvencem a tortatartóból készített Betlehem, a tetőre még csillagokat is ragasztott a bátyám. Másik emlékezetes ajándék volt számomra egy terítő, amelyre kissé pajzán jeleket hímzett Peti. Az esküvőmön ő volt a tanúm, és ragaszkodtam hozzá, hogy ezen legyenek a karikagyűrűk" – emlékezett vissza a fiatalabb Sipos.

Tomi azt is elárulta, ez a karácsony más lesz, mint a többi, hiszen Emma lánya már elmúlt egyéves,így számára is élmény lesz az ünneplés. „Hatalmas fejtörést okoz számunka, hogy hová tegyük a karácsonyfát, nehogy Emma magára rántsa"
– gondolkodott el Tomi, aki felesége és gyermeke mellett testvére családjával és édesanyjával tölti majd a szentestét.

Kabai Laci is féltve őrzi Sipos Petitől kapott ajándékát. A dobost egy zenélő hógömbbel lepte meg a csapat frontembere.
„Évekkel ezelőtt a koncertstábunkból az egyik lány azt mondta rám, hogy úgy nézek ki, mint a prérifarkas, ezért kaptam egy hógömböt, amiben ez a mesefigura figyel. Itt az ideje egy új gömbnek, mert kicsit megnyúlt a bőröm, így már inkább egy shar pei kutyára hasonlítok" – nevetett Kabai Laci, aki azt is elárulta, náluk már december 23-án áll a karácsonyfa. „Amikor a fiunk kicsi volt, 23-án éjjel, a fellépések után díszítettük a párommal a fát, hogy reggel meglepetés legyen számára. Patrik már 18 éves, de annyira hozzászoktunk ehhez, hogy azóta is minden évben így csináljuk" – mesélte a zenekar dobosa.

Forrás: redlemon

Papp Feri egy régi karácsonyi emléket is felelevenített, amely egyáltalán nem volt kedves számára. „1987-ben mumpszos voltam szenteste, nagyon haragudtam a világra, hogy ott sorakoznak az ajándékok, én pedig egyikkel sem játszhatok" – nosztalgiázott Feri, aki egyszer fából készült excaliburral lepte meg Varga Győzőt.

A Mirigyek igyekeznek kipihenni magukat az év végén, hiszen mozgalmas időszak áll előttük. A csapat jövőre lesz 25 éves, születésnapjukat látványos nagykoncerttel ünneplik meg. Ráadásul a zenekar tagjai idén nem csak egymásnak, de rajongóik számára is különleges meglepetéssel készülnek.