VV Fanniról kiderült, annyit hiányzott az iskolából, hogy nem engedték leérettségizni.

A nagyszájú Fanni szülei ezúttal sem lesznek túl büszkék lányukra, akiről kiderült, annyit bulizott anno éjszakánként, hogy másnap már nem bírt felkelni és elmenni a középiskolába. Végül a sok hiányzása miatt a tanárai nem engedték leérettségizni – tudta meg a Blikk.  

Forrás: RTLKLUB

Szerinte a tanárokkal volt a baj... „Inkább kerestem egy esti iskolát, ahol fizetni kellett a tanításért, de legalább megszabadultam a régi tanáraimtól" – magyarázta Fanni, aki kénytelen volt munkát vállalni, hogy ki tudja fizetni az iskola árát.

„Feljöttem Budapestre, egy ruhaboltban kaptam állást. Nagyon szerettem. És végül csak meglett az érettségi" – mondta a lány, akinek az édesanyja elárulta, sok szívfájdalmat okozott neki akkoriban Fanni.

„Sokat hiányzott, és nem szerette az iskolát. Közgazdaságtant tanult, és mindig azt mondta, őt ez nem érdekli. Nagyon aggódtam, hogy nem szerzi meg az érettségit, de ha Fanni valamit a fejébe vesz, az úgy is lesz" – mesélte a lapnak Katalin, aki reméli, lánya egyszer még tovább is tanul.