Barátai eddig sem voltak, most pedig már a családja sem áll VV Fanni mellett. Édesanyja kijelentette, hogy - ha lesz - Fanni párbajára sem megy el. 

Már a Dennisszel történt első szexet követően úgy nyilatkozott Fanni édesapja, hogy lánya szégyent hoz a családra, most azonban végképp betelt náluk a pohár. A lány édesanyja se enni, se aludni nem tud, amióta a lánya a műsorban szerepel. 

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

"Úgy hátba döfte a családját azzal, ahogyan viselkedik, hogy eldöntöttem, büntetni fogom: üzenek neki, hogy gond van! Ezt pedig úgy oldom meg, hogy ha lesz párbaja, nem megyek el a stúdióba! Látni fogja, hogy nem vagyok ott, és akkor talán végiggondolja, hogy ennek van valami oka… Legalább a kistestvérére gondolhatna!"fakadt ki az asszony a Borsnak.  Azt azért hozzátette, nem tagadják ki a lányt, de ha kijön a villából, elbeszélgetnek vele a jövőjéről. 

"Az anyja vagyok, a legjobbat akarom neki, de felnőtt nő, nem foghatom a kezét. Ezt viszont nem vártam tőle, főleg, hogy megígérte, bármennyire tetszik neki valaki, nem tesz vele semmit a ránk való tekintettel! Hazajöhet, de valamit ki kell találnunk, hogy érezze, milyen súlyos dolgokat művelt" – tette hozzá az asszony.