Íme, a szén-monoxid-mérők feketelistája - ezek a legveszélyesebb készülékek

Forrás: vgfotthon.blog.hu -
veszélyes Szén-monoxid-riasztó szén-monoxid mérgezés feketelista szén-monoxid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szén-monoxid-mérők feketelistáját hozta nyilvánosságra egy szaklap, hogy felhívja a figyelmet az életveszélyes készülékekre.

A Víz-, Gáz-, Fűtéstechnika lap a 22 legveszélyesebb és az öt legmegbízhatóbb szén-monoxid-mérőt tette közzé. Utóbbiakról korábban már a Life.hu is készített összeállítást, amit ITT olvashatsz el. A feketelista az olyan berendezések fényképét tartalmazza, amelyek az elmúlt évben megbuktak a Fogyasztóvédelem vagy a lap saját tesztjein.

Ez a termék elbukott a teszten Forrás: vgfotthon.blog.hu

A fényképekre többek között azért van szükség, mert a gagyi berendezések sokszor más márkanevet kapnak, így az új márkanévre a korábbi tiltás nem vonatkozik és azt továbbra is árusíthatják az online boltokban és az egyéb kereskedésekben. Az épületgépészek azt szeretnék kérni a vásárlóktól, hogy csak a megbízható készülékeket vásárolják meg, mivel ezek valóban életmentőek lehetnek szemben a feketelistás termékekkel. A berendezések listáját ITT tekintheted meg:

Ha tudni szeretnéd, mire kell vigyáznod és milyen tünetekkel járhat a szén-monoxid-mérgezés, kattints IDE a részletekért!

Mikor vásárolsz be jövő márciustól? Megszavazták a boltok vasárnapi zárva tartásáthttp://www.life.hu/news/20141216-megszavazta-a-parlament-a-boltok-vasarnapi-zarva-tartasat-jovo-marcius-15-tol-lep-ervenybe.htmlMegszavazta a parlament a vasárnapi pihenőnap bevezetését. Jövő március 15-től a hét utolsó napján nem lehet majd dolgoztatni a kereskedelemben.News--Amal Clooney lett 2014 legérdekesebb emberehttp://www.life.hu/news/20141216-george-clooney-felesege-amal-alamuddin-lett-2014-legerdekesebb-embere.htmlBarbara Walters amerikai újságíró és műsorvezető minden évben összeállítja a világ legérdekesebb embereit tartalmazó listáját, amelynek élére idén George Clooney gyönyörű felesége, Amal került.NewsAFPTúszdráma Sydneyben: meghalt a kávézó menedzsere és egy ügyvédnőhttp://www.life.hu/news/20141216-tuszdrama-sydneyben-meghalt-a-kavezo-menedzsere-es-egy-ugyvedno-a-hetfo-este-veget-ert-tuszdramaban.htmlHétfőn este véget ért a sydney-i túszdráma, amelyben a kávézó tulajdonosa és egy ügyvédnő halt meg, de életét vesztette az elkövető is. A várost megrázták a történtek, sokan virágokat helyeztek el az üzlet közelében.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.