Barbara Walters amerikai újságíró és műsorvezető minden évben összeállítja a világ legérdekesebb embereit tartalmazó listáját, amelynek élére idén George Clooney gyönyörű felesége, Amal került.

Amal Clooney lett az év legérdekesebb embere Barbara Walters szerint. „A kérdés az, hogy mivel tudta lenyűgözni a világ egyik legérdekesebb férfiját?" – kérdezi Walters, aki szerint az emberi jogi ügyvédnő és az örök agglegénynek kikiáltott színész esküvője az egyik legfontosabb eseménynek számított ebben az évben.

Forrás: AFP

A 85 éves újságírónő visszaemlékezése szerint Clooney anno éppen neki mondta ki azt a bizonyos mondatot, hogy soha többé nem fog megházasodni. „Amal talán azért áll az irigység középpontjában, mert ahogyan mi is, úgy George Clooney is lehetetlennek találta, hogy ellenálljon neki. Vagy talán azért, mert örvendetes a gondolat, hogy nem számít, mennyi ideig tart megtalálni, valahol mindenkinek van egy tökéletes társa. És emiatt lesz Amal az év legérdekesebb embere" – zárja gondolatait Walters, akinek videóját alább te is megnézheted:

Új stíluskirálynő született
Amal Clooney nem csupán híres férje miatt érdemelte ki a közönség figyelmét: páratlan gardróbja és kifinomult ízlésére a Life.hu is azonnal lecsapott - róla szóló cikkünket ide kattintva olvashatod el.