Félmeztelenre vetkőzött, fekvőtámaszokat nyomott, vizet hozott a vendégnek, feszített. Aurelio éjszakai műsorvezetése parádés volt. Talán azért, mert ez alkalommal nem engedték szóhoz jutni.

"Soha nem voltál még ilyen jó, mint ma!" - mondta a mellette a biodíszletté vált Aureliónak Lilu. A BeleValó Világ szerkesztői valószínűleg nem merték összeengedni Aureliót egy eddiginél komolyabb interjúalannyal (helló, sixx!). Az mondjuk kicsit fura volt, hogy Lilu úgy beszélt a VV6 győztesével, mint egy gyerekkel (rosszabb esetben majommal), de Aurelióról lepergett minden - látszólag. A videót itt nézheted meg.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Pedig láttuk mi már könnyes szemmel nyilatkozni Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének, aki nemrég készített vele nagyinterjút.

Katz Dávid kritikája
"Aurelio tudja, mi a szerepe, bár ő sem foglalkozik a stúdióvendégekkel. Helyette inkább izmait puszilgatja, a betelefonálóktól sorozatosan kierőszakolja önmaga magasztalását. Ha zenét hall, fölpattan, táncra perdül, és ezt a kutyák párzásánál ismert mozdulatokkal teszi még kellemetlenebbé a szemben ülő áldozat számára."

A teljes cikket ide kattintva olvashatod.