"A stúdió nem egy tér, a riportalany nem egy létező szereplő, a beszélgetés nem az egyedek által kibocsátott jelzések és válaszok halmaza. Ennek a jelenségnek nincsen iskolája, ergo nincsenek szabályai." Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere már nem csak a kamerával a kezében mondja ki, amit éppen gondol. Most a BeleValóVilágra kapcsolt, és leírta, amit látott.

Sokat gondolkoztam, miért is nézem mégis. Sőt, miért várom jobban, mint a villában zajló eseményeket. Itt van egy műsor, aminél már a műsorvezetők kiválasztásánál úgy döntöttek, hogy ne legyen tétje. Ez nekem igenis tetszik! Ez az őszinte anarchia. Még a legértelmetlenebb műsorokba is sokszor izzadnak hamis tartalmakat.

És most beszéljünk a két földönkívüliről.

Éva sokkal rosszabb, mint a fiatalabb Aurelio. Ízléstelen ruhákban retteg mereven, szeretne megfelelni ennek a nemes feladatnak. Jobb lenne, ha felfogná, őt eleve ostobának ültették ide. Ha nem zárkózik fel ehhez a követelményhez, akkor újra csak kívülről csodálhatja majd az RTL Klub székházát.

Forrás: RTLKlub

Feltűnően féltékenykedik Aurelióra, akinek a megszólalásaiból megpróbál mindig lecsippantani. Megnézném, mi lenne, ha Tatár Csilla hasonlóan próbálná csendre inteni Kárász Róbert kollégáját. Éva a riportalanyaival szemben is modortalan. Miközben a másik fél beszél, ő a kezében lévő kártyából próbálja memorizálni a következő kérdést. Fél, retteg, feszeng...

Aurelio annyival különb, hogy tudja, mi a szerepe, bár ő sem foglalkozik a stúdióvendégekkel. Helyette inkább izmait puszilgatja, a betelefonálóktól sorozatosan kierőszakolja önmaga magasztalását. Ha zenét hall, fölpattan, táncra perdül, és ezt a kutyák párzásánál ismert mozdulatokkal teszi még kellemetlenebbé a szemben ülő áldozat számára.

Forrás: RTLKlub

Aureliónak egy jó tanács: kezd unalmas lenni az öntömjénezés, nagyon egyirányú, pedig ha megtanulna reagálni a haján kívül bármilyen más mozzanatra is, akkor talán több is lehetne belőle.

Ugye egyértelmű, hogy ma is nézni fogom őket?