Anyukájával vásárolt fenyőfát Mihalik Enikő

Forrás: Instagram/Mihalik Enikő -
vásárlás édesanya fenyőfa Mihalik Enikő Victorias Secret ünnep Békéscsaba New York karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New Yorkban élő magyar modell végre hazaérkezett, hogy családi körben tölthesse az ünnepeket. Már be is szerezte anyukájával a fenyőfát.

Eseménydús időszak áll Mihalik Enikő mögött: a Victoria's Secret divatbemutatója csak egy volt a sok felkérése közül a magyar modellnek. A New Yorkban élő szépség azonban múlt hét óta itthon van.

Forrás: Instagram/Mihalik Enikő

A békéscsabai modell már a karácsonyfát is kiválasztotta édesanyjával, a pillanatról pedig, mint fentebb is látható, Instagramon sem mulasztott el megemlékezni.

Így válassz fenyőfát!

Mennyiért, milyen fajtájút és hol? Benned is ott motoszkálnak ezek a kérdések a karácsonyfa-vásárlás kapcsán? Cikkünkből minden kiderül - kattints ide!
Mihalik Enikő szexi, és élvezi - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141205-a-life-hu-stilusmustrajaban-szerepel-mihalik-eniko-emma-watson-alexa-chung.htmlA hét sztárja számunkra egyértelműen a magyar szupermodell volt, de rajta kívül is találtunk stílusos hírességeket a vörös szőnyegen. Íme a Life.hu heti divatmustrája.TrendNorthfoto60 éves lett Mihalik Enikő - és így is gyönyörű!http://www.life.hu/trend/20141018-mihalik-eniko-60-eves-lett-a-vogue-fotozasa-alatt-oregitettek-a-magyar-modellen.htmlA magyar modellt a Vogue Paris alakította át tizen-, huszon- és hatvanévesre.Trend--Mihalik Enikő egy dán magazin címlapján pózol kikandikáló cicikkelhttp://www.life.hu/trend/20140912-mihalik-eniko-magyar-modell-egy-dan-magazinban-pozol-felpuceran.htmlMihalik Enikő magyar modell lett a Cover nevű dán divatmagazin szeptemberi számának címlaplánya. Alaposan belátunk dekoltázsába, de ez még semmi. A belső fotókon ugyanis a felső is lekerült róla...TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.