Megérkezett A szürke ötven árnyalata Mikulása - Análdugót is rejt a zsákja

Szürke 50 pajzán A szürke ötven árnyalata Télapó Mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, A szürke ötven árnyalata inspirálta pajzán Télapó.

A szürke ötven árnyalata nagysikerű regénytrilógia már többeknek beindította a fantáziáját. Christian Greyt akár fel is falhatjuk, de Anna szexi fehérneműjét is magunkra ölthetjük. Úgy látszik idén még a Mikulás is ihletet kapott. A fehér szakállú - szándékosan nem használjuk a hosszú szót, nehogy rosszra gondolj! – egy rosszalkodó lányt lep meg különböző kis huncutságokkal... A pajzán kis ajándékozásról készült videót a Jezebelen találtunk, alább te is megnézheted!

A várva-várt film Valentin-napon érkezik a mozikba. Már több előzetes is készült a filmhez és a teljes szereplőgárdát is megismerhettük.

Elkészült A szürke ötven árnyalata előzetesének magyar változatahttp://www.life.hu/kult/20141118-elkeszult-a-szurke-otven-arnyalata-elozetesenek-szinkronos-magyar-valtozata.htmlItt az idő, hogy elkezd szoktatni a füled Anastasia Steele és Christian Grey magyar hangjaihoz: elkészült a várva-várt trailer szinkronos változata. A kommentelők kifakadtak a magyar szinkronhangokon. Ismerd meg őket!KultOrigoChristian Grey félmeztelen - Jön A szürke ötven árnyalatának új előzetesehttp://www.life.hu/kult/20141107-a-szurke-otven-arnyalatanak-masodik-elozetese-novemberben-jon.htmlBár egy hetet még várnunk kell a nők millióit rabul ejtő erotikus regény filmes változatának teljes trailerére, a készítők 10 másodperccel csillapítják a rajongók kíváncsiságát.KultOrigoTúl erotikus a tévének A szürke ötven árnyalata előzetesehttp://www.life.hu/kult/20140729-megvagtak-a-szurke-otven-arnyalata-traileret.htmlPár nappal ezelőtt együtt örömködtünk a fél világgal: ugyanis végre megjelent A szürke ötven árnyalata előzetese. Kiderült: a trailert túl erotikusnak találták a reggeli műsorba, ezért meg kellett vágni.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.