Rapklipjéhez vett fel hitelt a ValóVilág 7 játékosa, ám a magas törlesztőrészletek elvették a kedvét attól, hogy ki is fizesse azokat. 

Már a beköltözőshow-ban botrányosan viselkedő és azonnal közutálatot kivívó VV Dennis attól tart, hogy ha kijön a villából, a végrehajtók a nyomában lesznek, írja a Blikk. A napilap cikkéből nem derül ki pontosan, hogy a srác csak banki hitelt vett-e fel vagy magánszemélyek is hiteleztek neki. Az előbbi esetben azonban nem valószínű, hogy a pénzintézet munkatársai a villaajtóban várják. De hogy is volt ez? 

Forrás:RTL Sajtóklub

"A zene lett a vesztem. Elkezdtem ugyanis ezzel foglalkozni, egy barátommal álltunk össze, ő énekelt, én pedig rapeltem. De ahhoz, hogy egy ilyen dalt profin összerakjunk, pénzre volt szükségünk. Hittünk abban, hogy visszahozza majd az árát, úgyhogy több klipet is forgattunk, ami szintén csak vitte a pénzt. Végül már a banktól kértem kölcsönt. Sajnos nem jött be úgy a dolog, ahogy szerettük volna, a pénz elment, a kölcsönt viszont nem tudom visszafizetni" - mondta el Dennis, aki nem tagadja, ha nagyon akarja, tudta volna törleszteni a hitelt. 

A remekművet itt meg is nézhetitek: 

"Nem is tudom pontosan, mennyi pénzzel tartozom, de nagyjából kétmillió forint lehet. Nem kerestem olyan rosszul, 160 ezer forint körül volt a nettó bérem. De abból az egyik hitel miatt lejött 45 ezer, a másik miatt meg a fizu harminc százaléka, amit igencsak sokalltam. Úgyhogy az utóbbi pár hónapban már nem is fizettem őket" – tette hozzá a VV7 aktív szexuális életet élő játékosa, aki több felszólítást is kapott, de a végrehajtók egyelőre még nem keresték meg. 

Aurelio is hasonló gondokkal küzdött
Az előző széria nyertese sem tagadta, hogy eladósodott. Nos, az ő problémája megoldódott. "...bármennyire szégyen, de nekem 23 évesen milliós tartozásaim voltak. Most már hál' istennek rend van, de a mai napig meglep, amikor leülök a tartozásfüzetem elé, és azt látom, hogy már nincsenek benne nevek! Amiatt is adósodtam el, mert bármennyire nem volt pénzem, én mindig márkás ruhákban jártam, mert számítottak a külsőségek. Tudom, hogy szomorú, de régen a semmire vertem magam. Jó kategóriát adtak nekem a VV-ben - szájhős -, én tényleg az voltam!" - mondta el Szily Nórának a BeleValó műsorvezetője.