Sztárfotócunami az Instagramon és a Facebookon. Hírességeink is megörökítették, miként búcsúznak az óévtől és miként köszöntik 2015-öt. Nézegessetek szilveszterezőceleb-képeket velünk! 

Vajna Timi nem is lenne Vajna Timi, ha nem posztol több képet is a közösségi oldalakra. Többek között ezzel a fotóval kíván sok szerencsét 2015-re. "Váljon valóra minden álmotok" - írta a Facebookján.

Forrás: Vajna Tímea/Facebook

Szabó Zsófi és a Hajdú Péter-Sarka Kata páros együtt búcsúztatták 2014-et. Zsófi nem tagadja, örül, hogy vége ennek az évnek. "Mindjárt vége... Végre" - posztolta. 

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

 Hajdú Péter ezúttal is büszkén feszített gyönyörű Katája mellett: 

Forrás: Sarka Kata/Instagram

 Dukai Regina barátnőjével bulizott...

Forrás: Dukai Regina/instagram

 ... Zimány Linda így mutatta meg magát.

Forrás: Zimány Linda/Instagram

 Ábel Anita magáról nem posztolt fotót, viszont hosszabb bejegyzést írt. "Az év utolsó napja...visszatekintve nagyon kemény évem, évünk volt! Csalódás, siker, fájdalom, elvesztés, újrakezdés...sokat tanultam 2014-ben magamról, az emberekről...voltak reménytelen helyzetek, és reményteljesek...de egy valamit megfogadtam 2015-ben csak azt csinálom, ami nekem jó és persze a családomnak!  Nagyon szeretném nektek is megköszönni, hogy itt vagytok velemés együtt örülünk vagy merengünk az életen! Sokat jelent nekem, hogy ennyien itt vagyunk!  Őszinte szívvel kívánok mindenkinek, nagyon Boldog Új Évet, Egészséget, Bőséget, Harmóniát és Szeretetet!!!!!!  Várlak 2015 nagyoooooon...."

Forrás: Ábel Anita/Facebook

 Tolvai Reni úton volt... egy buliba...

Forrás: Tolvai Reni/Instagram

 ... Kállay-Saunders András pedig elegánsan ünnepelt: 

Forrás: Kállay-Saunders András/instagram

Aleska Diamond teával várta meg az éjfélt: 

Forrás:Aleska Diamond/Facebook


"Ezzel a kicsit szokatlan de jókedvű képpel kívánok mindenkinek nagyon nagyon Boldog Új esztendőt!" - posztolta Liptai Claudia.

Forrás: Liptai Claudia/Facebook

"2014 utolsó pillanatait és 2015 első pillanatait is munkával töltöm. És ez nem panasz. Ezért már most kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet!" - tette közzé Demcsák Zsuzsa.

Forrás: Demcsák Zsuzsa/Facebook

 Tóth Andi, az X-Faktor 2014-es győztese így cukiskodott...

Forrás: Tóth Andi/Facebook

 ...de a széria összes versenyzője együtt is boldog új évet kívánt:

Forrás: X-Faktor/Facebook

 .. és velük együtt mi is nagyon boldog új évet kívánunk nektek!