műsorvezető Harsányi Levente backstage Tatár Csila köztévé A Dal 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Tatár Csillát a köztévé A Dal című műsorában Harsányi Levente segíti majd. Ő lesz a backstage-ben az énekesekkel és a háttérműsort is ő vezeti.

„Minden sikeres nő mögött áll egy remek férfi..." – írta közösségi oldalán a Petőfi Rádió, ahol bejelentették, Tatár Csilla mellett Harsányi Levente lesz A Dal 2015 műsorvezetője, aki a színpad mögül támogatja majd a fellépőket. "Tőlem indulnak, és oda érkeznek vissza a versenyzők" – mondta Levi, aki nemcsak a backstage, de az M2-es aftershow, a Dal+ műsorvezetője is lesz.

Harsányi Levente (jobb) és Buda Márton (bal) Forrás: Facebook/Eurovision Hungary

A TV2-től távozó Csilla jól érzi magát a köztévében. Január 24-től láthatjuk őt a képernyőn, akkor indul élőben A Dal, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenye. Arról, hogy milyen produkciók jutottak be a legjobb 30 közé, ITT írtunk korábban.

Gönczi Gábor és Tatár Csilla nem adta be a válókeresetet - még!http://www.life.hu/bulvar/20150111-gonczi-gabor-es-tatar-csilla-musorvezeto-valasa-meg-nem-adtak-be-a-valokeresetet.htmlNovember elején bombaként robbant a hír, hogy kilenc év együttlét és hét év házasság után válik Tatár Csilla és Gönczi Gábor. Január elején viszont még mindig nem adták be a válókeresetet. Miért?TV + BulvárOrigoCzippán Anett foglalja el Tatár Csilla helyét - ezt ti sem gondoltátok volna!http://www.life.hu/bulvar/20150106-czippan-anett-lesz-tatar-csilla-utodja-a-tv2-reggeli-musoraban-a-mokkaban.htmlHoppá! Éppen tegnap szavaztattuk meg veletek, hogy szerintetek ki ül be Tatár Csilla megüresedett székébe a TV2 reggeli műsorába, a Mokkába. Mára kiderült, ki lett a befutó!TV + Bulvár--Szelfikkel és könnyekkel köszönt el a Mokkától Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20141223-2014-december-23an-vezette-utoljata-a-tv2-mokkajat-tatar-csilla.htmlLetelt Tatár Csilla felmondási ideje a TV2-nél. Ma reggel még a Mokka stúdiójában kezdte a napot, utoljára.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.