Elütötte a vonat Greg Plitt fitneszgurut és színészt

halál forgatás sín színész protein baleset Los Angeles vonat személyi edző reklám fitneszmodell fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A testdublőrként, fitneszmodellként és színészként is ismertté vált Greg Plittet egy reklámforgatás közben gázolta halálra a vonat.

Meghalt Greg Plitt. A fitnesz- és divatmodell, aki testdublőrként is ténykedett, a Mirror értesülései szerint barátaival forgatott egy proteinshake reklámját Los Angelesben a vasúti sínek mentén, ahol a délutáni órákban elgázolta egy vonat.

Forrás: Facebook/Greg Plitt

Hollywood elismert személyi edzője, aki több valóságshowban is szerepelt annak idején, olyan nagy mozifilmekben volt látható, mint Robert DeNiro és Matt Damon mellett Az ügynökség, Christian Bale-lel a Terminátor 4-ben, a Watchmen: Az őrzők című filmben pedig testdublőrként tűnt fel.

"A feszes popsi nagyon szexi tud lenni!" - Lengyel Vivien fitneszmodell tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150108-lengyel-vivien-fitneszmodell-edzesrol-egeszseges-eletmodrol-meselt.htmlVivien még csak 19 éves, de máris nagyon tudatosan figyel a testére. A csinos fiatal lány alakját elnézve ő tényleg tudja, mi kell a sikerhez - trükkjeit és kedvenc gyakorlatait nemrég a Life.hu-nak is elmesélte. Ez Zsír!OrigoDivat, sok guggolás és vegán finomságok - a fitneszmodell megdolgozik a sikerérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20141215-marcinkovics-klaudia-fitneszmodell-edzesrol-dietarol-mesel.htmlA 31 éves Klaudia életében nem csak a fitneszmodellkedés játszik szerepet: imádja a divatot, a szép sminkeket és az egészséges finomságokat. A Life.hu sorozatában ezúttal a Londonban élő sportoló mesélt trükkjeiről, kedvenc gyakorlatairól.Ez Zsír!--Fitneszguru lett Kamarás Ivánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140611-kamaras-ivan-acs-zoltan-sportszakemberrel-formabonto-neven-fitneszprogramot-forgatott.htmlÚjfajta edzésprogramot talált ki Kamarás Iván, amelynek a lényege, hogy nem kellenek hozzá eszközök, így a gyakorlatok szinte bárhol elvégezhetők. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.