Megszépülhet a Facebook

Forrás: Thinkstock -
dizájner tervezés Facebook közösségi oldal modernitás szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több komoly tervezőcsapat csatlakozott a Facebookhoz, így elképzelhető, hogy hamarosan átalakul és szebb lesz a közösségi oldal.

Elindult a munkahelyi Facebook! Végre kettéválik a munka és a magánélet - a részletekről ITTolvashatsz!

Jön a modern Facebook? Komoly nevekkel bővült a közösségi oldal dizájnért felelős csapata. Csatlakozik például a Teehan+Lax, a világ egyik legmenőbb webdesign-stúdiója – tudósít a hvg.hu egy informatikai oldalra hivatkozva.

Forrás: Thinkstock

A csapat beolvasztásával létrejöhet egy "alternatív Facebook", amely a szolgáltatás egy új, a régivel párhuzamosan elérhető felülete lehet. Egy modernizált Facebook versenyképesebb lenne az alternatív közösségi médiumokkal szemben, ennek létrehozása jelentene olyan kihívást a designerek számára, amelyért érdemes lehetett a független működést feladni.

Ariel, a szakállas hableány - szőrt növesztettek a Disney hercegnők http://www.life.hu/news/20150120-disney-hercegnok-szakallal.html Az egyre elterjedtebb szakáll-divat a Disney hercegnőket is elérte. News Origo Parádés sztárok jönnek a Balaton Soundra – íme, az első nevek! http://www.life.hu/news/20150120-a-balaton-soundra-2015-ben-a-vilag-legnagyobb.html A világ legnagyobb DJ-i érkeznek az idei Balaton Soundra július 9-12 között, amelynek most is Zamárdi ad otthont. Bejelentették az első fellépőket és jó néhány változást. News Origo Világhírű lett az alföldi ikerpár – Magyar fotósért rajong most az internet http://www.life.hu/news/20150120-stekovics-janos-magyar-fotomuvesz-alfoldi-ikerparrol-keszult-fotosorozataert-rajong-most-az-internet.html A Lukács-fivéreket Stekovics János fényképezte még a nyolcvanas években, a képeket nemrég fedezte fel magának egy amerikai weboldal. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.