Tatár Csilla úgy döntött, nem megy el a Story-gálára, miután a magazin - állítása szerint - visszaélt a bizalmával. Demcsák Zsuzsa, aki a gála műsorvezetője lesz, csütörtöki Facebook-kirohanása ellenére is a gála egyik műsorvezetője lesz.

Egyre bővül azoknak a listája, akik nem lesznek jelen a szezon legrangosabb, közéleti eseménnyé emelt gáláján. A meghívást nem kapott celebek - Győzike, Kiszel Tünde és Alekosz - mellett az MTVA új műsorvezetője, Tatár Csilla sem tervezi, hogy jelenlétével emeli az est fényét.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla hivatalos oldala

"Csilla szombaton este A Dal című  produkcióval lesz az MTVA képernyőjén. A műsor után szeretett volna átmenni a gálára, de ezt már biztosan nem teszi" - tudtuk meg a műsorvezető menedzsmentjétől.

Csilla mindig is készségesen nyilatkozott a magánéletéről, elsőként pedig pont annak a magazinnak árulta el, hogy férjével egyetértésben elválnak, amely most szerinte túl messzire ment. Csilla arról ír, a lap inkorrekt volt vele, és ez annál inkább fáj neki, hogy az egyik újságírót mindeddig a bizalmas barátjának érezte. 

Csilla egyértelműen fogalmaz nyilvános Facebook-oldalán: "Önszántamból soha többé nem szeretnék a Story magazinban szerepelni és interjút sem kívánok soha többé adni nekik!"

Nemcsak Csilla, hanem Demcsák Zsuzsa is kifejtette gondolatait a bulvármagazinról. Kíváncsiak voltunk, hogy vajon visszalép-e a műsorvezetéstől: "A véleményemet vállalom, ettől függetlenül a munkámat maradéktalanul elvégzem” – tudatta velünk Zsuzsa.