A hírek szerint az orvosok már nem tudnak segíteni Bobbi Kristina Brownon, édesapja azonban nem hagyja, hogy lekapcsolják a gépekről lányát. Mindeközben a rendőrség újabb nyomozást indított.

Továbbra is ellentmondásos hírek érkeznek Bobbi Kristina Brown állapotáról. Míg tegnap több forrás szerint is lekapcsolták a gépekről a néhány éve hasonló körülmények között elhunyt Whitney Houston és Bobby Brown közös lányát, addig mások arról írnak, az édesapa hétvégéig kapott időt orvosaitól, hogy meghozza ezt a rendkívül nehéz döntést.

Forrás: Northfoto

Ahogy a Life.hu is megírta, az orvosok csütörtökön azt mondták a családnak, már nem tudnak többet tenni a lányért. Az Entertainmentwise szerint azonban Bobby Brown nem hajlandó lemondani Bobbi Kristináról.

„Bobbi nem agyhalott, a Houston és a Brown pedig nem háborúzik egymással" – mondta egy forrás az NBC Newsnak. A lap információi szerint mindeközben a rendőrség újabb vizsgálatot indított a körülmények tisztázása érdekében, miután a második házkutatás során drogot találtak Nick Gordon és Bobbi Kristina Brown otthonában.

Bobbi Kristina Brownra a hétvégén talált rá párja, Nick Gordon a fürdőkádjukban eszméletlen állapotban. Édesapja, Bobby Brown lánya állapotáról szóló, a napokban megjelent hivatalos közleményét ide kattintva olvashatod.