Szexi fotójával forrósítja fel a pénteket VV Éva

Forrás: Facebook/VV Éva -
VV Éva szexi Facebook BeleValó Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki megnyugodhat, ma sem maradunk Baukó Éva szexi fotója nélkül. A BeleValó műsorvezetőjének nincs oka panaszra, a közel két éve tartó absztinencia meghozta a gyümölcsét: bombaformában van.

Amióta leszokott az ivásról, stabil munkája van, egyre jobban néz ki Baukó Éva. Jól tudja ezt ő is, ugyanis szinte minden héten újabb szexi fotóval lepi meg a rajongóit. Itt például meztelenül kívánt szép álmokat a követőinek, nemrégiben pedig fehérneműben mutatta meg a testét. Most pedig újra:

Forrás: Facebook/VV Éva

Ám nemcsak szexi képével, hanem csípős bejegyzésével is felforrósítja a pénteket az egykori ValóVilág-szereplő. Ahogy Tatár Csilla és Demcsák Zsuzsa az egyik bulvármagazinra, ő az egyik napilap cikkére akadt ki, amelyben azt latolgatják, szakítása miatt vajon újra inni kezd-e. Az erről szóló Facebook-bejegyzése itt olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.