A hír, ami nélkül senki napja sem lehet teljes: a valóságshow-sztár maga vallotta be, hogyan jár állandóan az alakformáló fehérneműivel.

Bár nem akartuk tudni, mi mindent művel magányos óráiban Kim Kardashian, ő mégis napvilágra hozta a titkot: olykor bizony összepisili magát.

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard

Az egygyerekes valóságshow-sztár sosem csinált titkot abból, hogy mennyire kedveli a testét formáló fehérneműket (ami azt illeti, mást sem szeret megtartani magának), most pedig a LOVE magazinnak Cara Delevingne-nel készült interjújában beszélt arról, hogyan szokott járni ezekkel a ruhadarabokkal.

Leáldozott az idejük a Bridget Jones-féle mamabugyiknak: már Hollywood is az alakformáló fehérneműkkel karcsúsodik, ha vörös szőnyeges eseményre hivatalos.

 

A hatásos edzésmódszereken túl korábban ITT mutattunk néhány alternatívát, ha sürgős centifaragásra (vagy épp látványosabb keblekre) van szükséged.

„Azokra gondolsz, amelyekben pisilni is tudsz? Én mindig összepisilem azokat, kész katasztrófa. Nincsenek eléggé kivágva!" Köszönjük, Kim, máris teljesebbnek érezzük a mai napunkat.