A sztárok ilyen finomságokkal kényeztetik párjukat Valentin-napon

sztárok Valentin-nap 2015 valentin 2015 ételek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak pár kivételes férfinak adatik meg, hogy olyan gyönyörű hölgy, mint Sarka Kata, vagy a világ második legszebb nője, Kulcsár Edina kényeztesse Valenti-napon. Hogy mivel várják kedveseiket most te is megtudhatod!

A közismert hölgyek által megálmodott finomságokat mindenki megkóstolhatja egy óbudai étteremben. Sarka Kata banános paleo palacsintával, Kulcsár Edina tonhalsalátával, Nagy Adrienn, a Jóban Rosszban Bettyje spenótos lazaccal, Mádai Vivien pedig csokis brownie-val készül a szerelmesek napjára. Nézd meg, hogyan tüsténkednek a konyhában a szépségek!

/1502/Valen201521316534

Mádai Vivien nemcsak sütit süt Valentin-napra, de végre kiruccan romantikázni a párjával.

"Nálunk egyelőre mindig a kisfiam, az öt hónapos Zénó van a középpontban, ám Valentin-napon végre kettesben is leszünk a párommal, akivel moziba készülünk. És hogy mit nézünk meg? A Szürke ötven árnyalatát!" - nevetett boldogan Vivien. A csöppségre pedig az édesanyja fog vigyázni, akinek Zénó az első unokája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.