Sarka Kata csak szuperlatívuszokban beszél szerető férjéről, gyermekei apjáról, Hajdú Péterről. Mégis sikerült kihúzni belőle, mit nem kedvel a párjában.

Sarka Kata kilenc éve ismeri a férjét, akivel nyolc éve házasok. A kívülről álomházasságnak látszó frigy úgy tűnik, hogy belülről is tényleg tökéletes. Kata így beszél a férjéről:

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Amellett, hogy házasok vagyunk, szerelmesek, ő a szövetségesem, a társam. A legjobb barátom, akivel mindent megosztok. Szerintem ettől jó, és ezért működik a házasságunk, ami nyolc éve minket igazol. Ráadásul olyan sokat nem vagyunk együtt, hogy megunjuk egymást. A férjemmel minden tökéletes!" - nevetett a nagyon vékony Kata, aki azért elárulta, mi bosszantja férje viselkedésében.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Azt nem szeretem, ha beleszól a házimunkába. Ez az egyetlen dolog nagyon zavar, egyébként semmi más nincs, ami konfliktust okozna köztünk. Az a legnagyobb baja, hogy nincs ott a törölköző, ahol lenni szokott, pedig csak egy lépést kellene tennie, és máris elérné. Ilyen apróságok nap mint nap előkerülnek. De nem veszekszünk ezen sem, csak nem szeretem, ha a háztartásba beleszól. Ő pedig azt nem bírja, ha én a munkájába kotyogok bele, nem is engedné. Elmondja, ha vannak problémái, de csak meghallgatom, tanácsot nem adok” – árulta el Kata, aki már a jövő évi szépségversenyt szervezi, támogatókat, nyereményeket gyűjt.