Ennél már nem is lehetne vékonyabb Sarka Kata

Sarka Kata diéta hasizom edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétség nem fér ahhoz, hogy Hajdú Péter felesége az egyik legszebb celebnő Magyarországon. Igaz, meg is tesz érte mindent... Vagy talán túl sokat is? Nekünk tetszik, de többet tényleg nem kell fogynia, sőt, azt sem bánnánk, ha pár kósza kilócska felszaladna rá. 

Sarka Kata testsúlya állandó témája a magazinoknak és internetes portáloknak. A kétgyerekes anyukától sokszor hallottuk, mi mindent elkövet azért, hogy nádszálvékony maradjon, Facebook-oldalának kommentelői pedig rendre két táborra szakadnak. Rajongói szerint Kata gyönyörű, mások szerint azonban betegesen sovány. Ha kíváncsi vagy a véleményekre, Kata Facebook-oldalát böngészheted.

Kata korábban a Facebookján is megmutatta fogyása történetét, azt is posztolta, miként nézett ki ducin, és arról ís írtunk, hogy Hajdú Péter is sokszor aggódott azért, mert túl vékony. Egy évvel ezelőtt, A nagy duettben minket lenyűgözött, ki is faggattuk, mi álomhasának a titka.

Túl szigorú magához?

"Sokan kérdezik tőlem is, édesanyámtól is, miért küzdök állandóan? Talán nárcisztikusabb vagyok az átlagnál. Ha belenézek a tükörbe és nem tetszik, amit látok, borzasztóan le tud taglózni. Viszont most, amikor már hetek óta szénhidrátszegény diétán vagyok, és nap mint nap lemondok valami olyanról, amit szeretek – például a palacsintáról –, akkor sokkal jobban érzem magam. Ilyenkor, ha belenézek a tükörbe, azt mondom: oké, most megcsináltam, ez az, amit látni akartam!" - vallotta Szily Nóra sztárszerzőnknek egy interjúban, amit itt el is olvashatsz.

Magyar celebek BodyArt óráján jártunk - Így edz Kata is

Hogy mi az a BodyArt? És miként formálja az alakunkat? Utánajártunk. Cikkünkben megmutatjuk, hogyan edzi testét Sarka Kata, Vajna Timi, Kulcsár Edina és Aleska Diamond. Szerintünk érdemes követni őket.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.