Az RTL Klub úgy döntött, frissítésre van szükség és szünetelteti az X-Faktort, helyette a külföldön is népszerű Got Talent elnevezésű show-műsorral örvendezteti meg a nézőket.

A siker garantált, hiszen a Got Talentnek, akárcsak az X-Faktornak, Simon Cowell a kitalálója. Az is biztos, hogy az új műsorban a mentorok - Tóth Gabi, Szikora Róbert, Little G és Alföldi Róbert - már nem kapnak feladatot, hiszen az új műsor új zsűritagokkal indul – írja a Blikk

Bye bye, X-Faktor!Forrás: RTLKLUB

„A hír igaz, a világhírű Got Talent formátumot most mi is elhozzuk az RTL Klub nézőinek. A tehetségkutató show ősztől Hungary's Got Talent címmel látható majd a képernyőn" – erősítette meg az információt Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

A műsort a magyar nézők onnan ismerhetik, hogy tavalyelőtt az Attraction csapatának köszönhetően Magyarország is beírta magát a történetébe, a csapatnak ugyanis Londonban sikerült megnyernie a tehetségkutatót, általa pedig világhírűvé válnia. Így felmerül a kérdés, hogy az együttes vezetőjének, Szűcs Zoltánnak lesz-e helye a zsűri tagjai között?

„Szűcs Zoltánék az Attractionnel megnyerték a 2013-as angol Got Talentet, így nála talán senki nem ismeri jobban ennek a műsornak a világát idehaza. Biztos vagyok benne, hogy nagyon izgalmas zsűritag lenne, már felvettük vele a kapcsolatot. Remélem, hogy sikerül egyeztetnie Zolinak a fellépéseit a műsor forgatásaival, és elvállalja a feladatot" – mondta Schiwert-Takács László kreatív felelős szerkesztő.

Szücsi a lapnak elárulta, hatalmas megtiszteltetés lenne számára, ha ott ülhetne a zsűri tagjai között.
„Megtisztelő a felkérés az RTL Klub részéről, mert fontos számomra a tehetséggondozás. Mindent megteszek azért, hogy ott lehessek a zsűriben" – mondta Szűcs Zoltán, az Attraction Performances látványszínház vezető koreográfusa.

Már jelentkezhetsz!
Az előkészületek már zajlanak, hétfő estétől bárki jelentkezhet, aki kedvet érez, és meg akarja mutatni magát. A műsor alcíme: A tehetség itthon van, így a jelentkezésnél semmilyen feltételnek nem kell megfelelni, 4 éves kortól bármilyen műfajú produkcióval lehet nevezni.