VV Edinának semmiféle zenei képzettsége nincsen, de ez nem számít. Március elején a VV anyacsatornájához, az RTL csoporthoz tartozó Muzsika Tévénél debütál énekesnőként a villadallal. És ez csak a kezdet, ugyanis Edina szeretne betörni a poppiacra!

Nem tétlenkedik VV Edina, miközben villaszerelmét, Lacit várja kint, a való életben. Zenei karrierbe kezdett.

"A villába való bekerüléssel az volt a másodlagos célom, hogy elindíthassam a zenei karrieremet. Mindig is szerettem énekelni, de eddig csak otthon énekeltem, semmiféle zenei képzettségem nincsen. Szeretnék énekórákra járni, hogy a hangomat fejlesszem, de egyelőre anyagilag nem tehetem meg. Ehhez előbb munkát kell találnom" - árulta el Edina, akinek fellépését az RTL Klub biztosította, látva, hogy az Ott állsz a célnál című villadal mennyire sikeres.

Forrás: RTL Sjatóklub

Edina jelenleg egy családi barátnál lakik a IX. kerületben, és jól érzi magát a bőrében, ugyanis csak pozitív kritikákat kap. Már alig várja, hogy ismét magához ölelhesse Laciját.
"Számolom a napokat, hogy vele legyek, utána el sem engedem a kezét. Ha Laci nem nyeri meg a műsort, akkor albérletet kell találnunk. Együtt akarunk maradni, együtt tervezzük a jövőt, és ha Magyarországon kezdek új életet, akkor nem akarok egyedül élni. Reméljük, a mi szerelmünk nem olyan lesz, mint a többi villalakóé, most kintről úgy látom, hogy a miénk őszintébb" - tette hozzá ez erdélyi lány, aki nem büszke a szexjeleneteire.

„Nagyon durván érintett, amikor visszanéztem a szexet, megszenvedtem, hogy szerelmes lettem. Nem vagyok büszke erre a dologra, de csak az tudja, aki bent él, hogy mennyire nehéz ennek ellenállni. Persze nem mentség mindenre a szerelem. A legpikánsabb felvételeket nem is bírnám végignézni, ideggörcsöt kapnék saját magamtól. De ne is részletezzük."

VV-hősök és a zene

Majkának nagyon sikerült.

VV Zsófiról csak mindenki beszélt.