Nemcsak a villában megy a kavarás, hanem a villán kívül is. Itt viszont már teljesen mindegy, melyik ValóVilág-szériáról van szó, a lényeg ugyanaz: ki, kivel, ki ellen, miért, hogyan, meddig.

Az egész onnan indult, hogy VV Éva berágott műsorvezetőtársára, Aurelióra, aki azzal mert viccelődni, hogy Éva utódja már meg is van a BeleValóVilágban. Éva azzal vágott vissza, hogy Facebook-oldalán kiírta, pontosan tudja, kivel hetyeg (nyilván nem ezt a szót használta) Aurelio, miután épp szünetet tartanak Zsófikával. A pletykák szerint a VV7 szingli anyukája, Zsú az, akivel együtt vannak.

Ki az a VV Éva?
"Alapvetően én egy vicces, életvidám, akaratos lány vagyok, akinek vannak hisztirohamai, de ahogy múlik az idő, érzem, amint lassan lecsillapodom. Már nem akarok mindenáron győzni" - mesélte Baukó VV Éva Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének. A teljes interjút ide kattintva olvashatod.

A Blikk megkereste az érintetteket. Zsu elmondta, hogy egy közös szlovákiai hakni során, amelyre Aurelio a saját autójával mentek, egymásra találtak és JÓL ELTÖLTÖTTÉK AZ ESTÉT. "Én egy szingli nő vagyok, azt csinálok, amit akarok, de az érettebb férfiakra bukom" - szögezte le a villaanyuka.

VV ZsuForrás: RTL II

Aurelio dekoratív nőnek gondolja Zsút, ezért "ha lenne köztük valami, akkor azt vállalná a nyilvánosság előtt is".

Zsófikához is eljutottak a pletykák, aki soha többet nem szeretne Aureliótól semmit, ha akkor találkozott Zsúval, amikor ők még csak gondolkodtak azon, hogy együtt maradjanak-e. "Egyszerűen nem lennék képes úgy hozzábújni, megérinteni, hogy tudom, Zsúval volt előttem" - mondta a lapnak. Mi ez, ha nem az igazi való világ?

Ki az a VV Aurelio?
"Engem arra tanított az apám, hogy sose szégyelljem, amim van. Ő persze nem erre gondolt, de én komolyan vettem..." - mondta Aurelio, amikor Szily Nóra, a Life.hu sztárszerzője beszélgetett vele. A teljes interjút ide kattintva olvashatod.