Szombat este véget ért A Dal 2015, amelyet Csemer Boglárka Boggie nyert meg. Győzelme - ahogy minden győztesé eddig minden évben - erősen megosztja az internet népét. Pozitív kommentek mellett negatív véleményekkel is tele van A Dal 2015 hivatalos Facebook-oldala, de az énekesnő oldalára sem csak a rajongói kommentelnek.

Villáminterjú

Boggie-val a döntő után néhány perccel a Life.hu újságírója készített villáminterjút, amelyet IDE KATTINTVA olvashatsz. Ebből kiderül, miért csinálta végig - sokak szerint - pókerarccal a műsort, és mikor tudta, hogy győzni fog.

Akik szerint jó, hogy nyert

1. "hurrrrráááá!!!! nem történhetett másképpen, a legjobbnak kell menni/minket képviselni!"

2. "Egy végtelenül szerény, kedves és szimpatikus előadó képviseli idén hazánkat, köszönjük Boggie!"

3. "Jön a szokásos károgás (mert mindig azt károgják persze amelyik nyer) ahogy tavaly meg az előtt meg az előtt volt. Ülünk a monitor előtt és osszuk az észt holott itt a kommentelők fele szerintem nem hogy hangszert nem fogott a kezében de szerintem nem is látott soha életében. Sőt soha az életébe nem énekelt egyetlen dalt sem. Vagy énekből is 2-esre állt Az a baj hogy nagyon sok depressziós, szerencsétlen silány életű ember él itt akiknek ez ad örömet ha mindent leszólnak. Mert itt Magyarországon nehogy már örüljünk valaminek meg drukkoljunk még ha nem is mindenki ért egyet hogy ő megy ki. De ennyi örömük legyen az életben ezeknek a szerencsétleneknek. Ez a dal úgy jó ahogy van megállja a helyét az Eurovízión, van egy erős üzenete is a dalnak úgyhogy tökéletes. Aki meg letolja vagy azért mert silány az élete vagy nem tud angolul."

4. "Most lehet mondan hogy lassu meg unalmas ...meg hogy el lehet aludni rajta..de ugyan ez volt a holland dallal kapcsolatba mégis 2. lett az eurovizion szoval hajra Boggie, megerdemelted!"

5. "Ő BOGGIE a CSODA! Köszönöm az élményt!!! Neked kell nyerni Bogi Bécsben ez nem kérdés. persze nem ismerjük az európai emberek zenebéli felfogását, de ennyire fantasztikus dalt senki nem fog vinni ez egészen biztos..."

Forrás: Zsigmond László / Life.hu

Akik szerint nem jó, hogy nyert

1. "Ne már. Hogy tudna nyerni? Hisz még szakàla sincs."

2. "Na, így legalább jövőre tuti nem nekünk kell szervezni a nemzetközi döntőt...."

3. "Ha dal kozben nem alszik el a zsuri... akkor talan van eselyunk... bar bye alexet is imadtak.. .nekem Andras volt a kedvencem..."

4. "Gratulalok, legalabb tudom, mikor lesz wc szunet az Eurovizion!"

5. "Valakinek utolsónak is kell lennie."

Hallgasd meg a dalt!