Denevérek életét mentette meg az Állatvédőrség

Forrás: Facebook/Tolga Bat Hospital -
állatmentés Állatvédőrség mentés denevér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 200 denevér életét mentette meg az Állatvédőrség. 

Denevérek tanyáztak egy vidéki ház repedéseiben, ahol éppen szigetelni készültek. Mivel az egyébként védett állatok éppen téli álmot aludtak, a szigeteléssel élve temették volna el őket. Az Állatvédőrség egyik kolléganője a Duna-Ipoly Nemzeti Park munkatársát értesítette, aki segített abban, hogy leállítsák a munkálatokat.

Illusztráció Forrás: Facebook/Tolga Bat Hospital

Áprilisban folytatják az építkezést, addig a denevérek meghúzhatják magukat a repedésekben.

Lefetyelő, jégkásásra fagyott hullámot kapott el a fotóshttp://www.life.hu/news/20150227-nyelv-alaku-lefetyelo-hullamot-fotozott-nantucket-tengerparton-jonathan-nimerfroh.htmlEgy hideg napon sétált ki a nantucketi tengerpartra Jonathan Nimerfroh, mikor olyat látott, amit még soha. News--Itt a tudományos magyarázat, miért szeretik egyes pasik a szőkéket, mások a barnákathttp://www.life.hu/news/20150227-egyes-ferfiak-a-barna-noket-szeretik-masok-a-szokeket-itt-a-magyarazat.htmlTudjuk, hogy a szépség nem hajszín vagy testalkat függvénye, és nincs pontos meghatározása annak, ki a szép. Mindenkinek más tetszik, de vajon a férfiak a szőke vagy a barna nőket részesítik előnyben?NewsThinkstockCukiság! Bagolybár nyílik Londonbanhttp://www.life.hu/news/20150225-bagoly-bar-nyilik-londonban-nehany-napra.htmlA macskás kávézók ideje lejárt, itt a bagolybár. Legalábbis néhány napra. NewsThinkstockBetilthatják a leggings és a fecskenadrág nyilvános viselését?http://www.life.hu/news/20150217-a-leggings-es-fecskenadrag-viseleset-akarja-betiltani-egy-missoulai-torvenyhozo.htmlEgy törvényhozó az amerikai Missoulában szigorítana a törvényeken, és betiltaná a leggings és a fecske úszónadrág viselését nyilvános helyeken. NewsThinkstockEnnél cukibb talán nincs is: pingvinruhákat köt a 109 éves férfihttp://www.life.hu/news/20150212-pingvinruhakat-kot-a-109-eves-ausztral-ferfi.htmlAlfred Date 109 éves, és szeret másoknak segíteni. Állítása szerint képtelen nemet mondani bármire, így kezdődött a pingvinruhakötés is. News--Ez komoly? Megtaláltuk az egyik legfurcsább szállást, amit kibérelhetszhttp://www.life.hu/news/20150205-jegkunyho-berelheto-tiz-dollarert-ejszakankent-az-airbnb-oldalon.htmlHa elég kalandvágyónak érzed magad, és a hideget is jól bírod, neked találták ki az iglut. Egy amerikai srác jégkunyhóját bérelheti ki bárki az Airbnb oldalon. Reméljük, takarót adnak hozzá.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.