Hatalmas botrány tört ki egy galéria megnyitóján - Gitártörő Hörcher és Indián esett egymásnak

Forrás: RTLKLUB -
Indián (rendező) megnyitó galéria botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A balhé egy belvárosi galériában tört ki, a zenei világ két ismert embere hajszál híján összeverekedett. 

Azt nem tudni, min veszett össze a két férfi, de tény: a megnyitón sűrű káromkodások közepette jól megkergették egymást, és hajszál híján össze is verekedtek. A galéria igazgatója a gitártörő művészt ki is tiltotta a rendezvényről.

Forrás: RTLKLUB

Hörcher László elmondása szerint csak azért nem vert szét egy komplett dobfelszerelést a kirekesztő galéria és az őrjöngő haragosa ellen, mert nem a szponzora. "De vehetik ezt az érintettek akár bóknak is, csak a bűbájos gitárgyilkos ilyen diplomatikusan szokott udvarolni... De hát ez a legkevesebb! Bagatell!" – nyilatkozta (jelentsen bármit is ez a nyilatkozat) a ma.hu-nak az X-Faktorral is próbálkozó és ott is botrányt okozó férfi.

Győzike gyászol - Elhunyt az édesanyjahttp://www.life.hu/bulvar/20150310-elhunyt-gaspar-gyozo-edesanyja.htmlA showman a Facebookján tette közzé a szomorú hírt. TV + BulvárOrigoTóth Szabi: "Nem jelent problémát, hogy Sonia sokat tartózkodik Angliában"http://www.life.hu/bulvar/20150309-toth-szabi-a-sugarloaf-frontembere-szerint-nem-jelent-problemat-hogy-nkuya-sonia-sokat-tartozkodik.htmlNincs veszélyben a Sugarloaf, amelynek énekesnője, Nkuya Sonja jelenleg Angliában él. A zenekar vezetője, Tóth Szabi továbbra is számít az egykori megasztárosra. TV + Bulvár--Demcsák Zsuzsa megszólalt - Így látja a Bochkor-ügyethttp://www.life.hu/bulvar/20150309-demcsak-zsuzsa-bochkor-gabor-oninditos-poenkodasaval-kapcsolatban-megszolalt.htmlEgy kerekasztal-beszélgetésen vett részt a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, ahol a nők médiabeli szerepét vizsgálta beszélgetőtársaival. A közelmúltban Bochkor Gábor az Önindítóban poénkodott a nőket érintő erőszakkal kapcsolatban, melyben többek között Demcsák neve is felmerült. A műsorvezető először beszélt nyilvánosan az incidensről.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoBulvárRAP Hegyi Rolival: "Annyi tortát kapott, hogy másfél évig jóllaknánk"http://www.life.hu/bulvar/20150221-bulvarrap-hegyi-rolival-sarka-katarol-conchita-wurstrol-liptai-claudiarol-aureliorol.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. TV + Bulvár--Tüzes képek készültek Ördög Nóráról http://www.life.hu/bulvar/20150220-ordog-norarol-nanasi-pal-keszitett-tuzes-fotokat.htmlFérje, Nánási Pál fotóművész készített az egyik bulvármagazin számára csodás fotókat Ördög Nóráról. A képeket Az éhezők viadala című film ihlette és a fotózáson tűzzsonglőrök gondoskodtak az extrém háttérről.TV + Bulvár--"...Nők bántalmazásával viccelődni nettó tahóság, Demcsák Zsuzsa megütésével viccelődni érzéketlen, gusztustalan tahóság" http://www.life.hu/bulvar/20150306-bochkor-gaborek-a-music-fm-en-demcsak-zsuzsan-viccelodtek.htmlAz Önindító című rádióműsorban Bochkor Gáborék megváltoztatták az egyébként is meglehetősen szexista játékukat, és azt a kérdést tették fel a betelefonálónak, hogy a felsoroltak közül ki az, akit megütnének, és ki az, aki szőke.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.