Vendég-műsorvezető volt Szabó Zsófi - A Juventuson hallhattuk a hangját

Forrás: Instagram/Szabó Zsófi -
műsorvezető Szabó Zsófi Juventus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap a rádió műsorvezetője, Reni szabadságon volt, ezért Ákos mellé Szabó Zsófit kérték fel, hogy álljon a mikrofon mögé. A színésznő boldogan tett eleget a felkérésnek. 

Zsófi az Instagramján is beszámolt alkalmi munkájáról: "A Hello Budapest vendégműsorvezetője voltam ma a Juventus rádión" - írta.

Forrás: Instagram/Szabó Zsófi

Zsófi 2014-ben hagyta ott a TV2-t és vele együtt a Jóban Rosszban csapatát. Az RTL Klubnál az After-X műsorvezetője volt, azóta pedig várja, milyen munkát kap a csatornától.

Így kommentált akkoriban Zsófi

"Nagyon örülök, hogy eddig színésznőként bizonyíthattam egy napi sorozatban, hálás vagyok, hogy annak idején megkaptam ezt a lehetőséget. Azonban az RTL Klubnál most új, még több lehetőség vár rám. Óriási öröm számomra, hogy ehhez a színes, profi csapathoz csatlakozhatok" - mondta el ősszel a szép színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.