Megcsappant volna Szabó Zsófi 135 ezres rajongótábora? A színésznő szombaton este így látta, és észrevételét ki is posztolta a közösségi oldalra. De miről is van szó?

"Eltűnt 2000 like az oldalamról...(?)" - tette fel a kérdést Zsófi, amit vasárnap reggelre le is vett az oldaláról. Persze, nem arról van szó, hogy kevesebben kedvelnék a szőke színésznőt, sokkal inkább egy Facebook-változtatásnak "esett áldozatául"

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal

Zsófi időközben biztosan elolvasta, hogy az elmúlt héttől kezdve másképpen számolja a Facebook a lájkokat. A hírportálok foglalkoztak is a témával, mi pedig most elmondjuk, miről is van szó. Jó előre beharangozták, hogy látványosan csökkenhet a népszerű Facebook-oldalak rajongóinak száma, a közösségi oldal ugyanis jövő héttől kiveszi az inaktív felhasználókat a lájkolók köréből, így hitelesebb képet kaphatnak rajongói táborukról a Facebook-oldalak üzemeltetői, ez azonban egyúttal kevesebb rajongót is jelent. A Facebook nem régiben aktivált új algoritmusa ugyanis nem számolja majd a rajongók közé azokat a felhasználókat, akik meghaltak valamint azokat sem, akik deaktiválták fiókjaikat.