Lájkokat veszített a színésznő - Nyugi, Zsófi, csak a Facebook trükközik

Szabó Zsófi Facebook lájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megcsappant volna Szabó Zsófi 135 ezres rajongótábora? A színésznő szombaton este így látta, és észrevételét ki is posztolta a közösségi oldalra. De miről is van szó?

"Eltűnt 2000 like az oldalamról...(?)" - tette fel a kérdést Zsófi, amit vasárnap reggelre le is vett az oldaláról. Persze, nem arról van szó, hogy kevesebben kedvelnék a szőke színésznőt, sokkal inkább egy Facebook-változtatásnak "esett áldozatául"

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal

Zsófi időközben biztosan elolvasta, hogy az elmúlt héttől kezdve másképpen számolja a Facebook a lájkokat. A hírportálok foglalkoztak is a témával, mi pedig most elmondjuk, miről is van szó. Jó előre beharangozták, hogy látványosan csökkenhet a népszerű Facebook-oldalak rajongóinak száma, a közösségi oldal ugyanis jövő héttől kiveszi az inaktív felhasználókat a lájkolók köréből, így hitelesebb képet kaphatnak rajongói táborukról a Facebook-oldalak üzemeltetői, ez azonban egyúttal kevesebb rajongót is jelent. A Facebook nem régiben aktivált új algoritmusa ugyanis nem számolja majd a rajongók közé azokat a felhasználókat, akik meghaltak valamint azokat sem, akik deaktiválták fiókjaikat.

Weisz Fanni: "Amit nem kaptam meg gyermekkoromban az iskolától, azt felnőttként magamnak kell bepótohttp://www.life.hu/bulvar/20150314-weisz-fanni-hallasserult-modell-elhivatottsaggal-kuzd-a-siketek-helyzetenek-javitasaert-valamint.htmlWeisz Fannit szinte mindenki szereti. A hallássérült modell elhivatottsággal küzd a siketek helyzetének javításáért, valamint sorstársai társadalmi elfogadásáért. Tavaly ősz óta az M1-en futó országjáró sorozat egyik műsorvezetőjeként látható a képernyőn.TV + Bulvár--Deák Bill Gyula: "Csak a becsületem érdekel"http://www.life.hu/bulvar/20150314-megszuntette-a-koltsegvetesi-csalas-vetsegenek-gyanuja-miatt-meginditott-eljarast-az-v-es-xiii.htmlMegszüntette a költségvetési csalás vétségének gyanúja miatt megindított eljárást az V. és XIII. Kerületi Ügyészség Deák Bill Gyulával szemben, mivel a nyomozás adatai alapján nem volt megállapítható a terhére rótt bűncselekmény elkövetése. TV + Bulvár--Így kerüli el az Éden Hotel a "halálsávot"http://www.life.hu/bulvar/20150314-a-tv2-n-kesobb-lesz-az-eden-hotel-hogy-elkerulje-a-baratok-koztot.htmlA TV2 taktikai reality-je március 16-tól minden hétköznap későbbi kezdéssel lesz látható: 21 óra 15 perctől.TV + BulvárOrigoPikáns fotózáson vett részt VV Fanni - Plasztikai műtétek sorozatát tervezihttp://www.life.hu/bulvar/20150314-pikans-fotozason-vett-reszt-a-valovilag7-jatekosa-vv-fanni-nagyobb-mellekre-vagyik-a-lany.htmlVV Fanni a minap fehérneműben pózolt egy hazai cég katalógusfotózásán, előtte való este pedig egy plasztikai sebésznél zokogott hosszú perceken át a teste miatt. Pedig pont az alakja az, amiért nem kell szégyenkeznie. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huCsütörtökön temetik Gáspár Győző mamáját - Nem esznek, nem alszanak a tragédia ótahttp://www.life.hu/bulvar/20150312-csutortokon-temetik-gaspar-gyozo-mamajat.htmlCsütörtökön, a roma hagyományoknak megfelelően, helyezik örök nyugalomra Gáspár Győző édesanyját. A szertartást háromnapos virrasztás előzte meg. TV + Bulvár--Sokszorosítják VV Dóri fenekét - Brazil popóra vágynak a csajokhttp://www.life.hu/bulvar/20150314-a-valovilag7-jatekosa-vv-dori-feneket-akarjak-a-lanyok.htmlEllenőriztette orvosával plasztikhátsóját VV Dóri. A playmate aggódott, hogy kerekded idomait megviselte a hosszú villalét.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.