Egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot, és mindkettőt Győzike nyilatkoza - állítólag. Kedden azt mondta, lánya, Evelin a barátjától kapta luxuskocsiját, most pedig az olvasható, hogy az autó Michael családjáé. Nem tudni, mi az igazság, az azonban biztos, hogy a Gáspár lány egyre klasszabbul néz ki. 

Nagy port kavart az elmúl napokban, hogy Győzike lánya BMW-re cserélte luxus Porschéját. A showman felháborítónak tartja a nagyobbik lánya körüli pletykákat és most azt állítja, a luxuskocsik nem is Evelyn tulajdonában vannak

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

"Szeretném leszögezni, hogy Evelin barátja, Michael 29 éves. Luxemburgban találkoztak, az egyetemen, ahol a lányom is tanul. Szeptemberben ismerkedtek meg, és már elég komoly a kapcsolatuk. Én is nagyon jól kijövök a fiúval, és megbízom benne, mert a tenyerén hordozza Evelint" - mondta el Győző a Hír24-nek.

"Bosszant, hogy a kommentelők mindenfélét összehordanak a lányomról, pedig ő nem escortozni ment ki. A továbbtanulására koncentrál, még ösztöndíjat is kap. A drága autókat pedig nem ő kapta, csak azzal jöttek haza látogatóba. Valentin napon a Porschéval, az édesanyám temetésére pedig az X6-ossal, de a kocsik a fiú szüleié, akiknek jól megy, hiszen áruházláncaik vannak. Michael pedig tényleg nagyon rendes. Büszke vagyok, hogy egy ilyen hosszú utat levezetett, hogy ott legyenek a temetésen is. Ráadásul egy nagyon szép lakást is bérel Evelinnek. Nem lakhatnak ugyanis együtt, mert a családja vallása ezt nem engedi meg" - tette közzé a Facebookján Győzike.