Medveczky Ilona: „Akár meg is mérgezhetnek"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
gyilkosság Medveczky Ilona mérgezés táncos eltartási szerződés végrendelet rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díva attól retteg, hogy eltennék láb alól, ha eltartási szerződést kötne valakivel, ezért inkább egyedül él és spórol.

Bár régebben az a hír járta, márt írt végrendeletet Medveczky Ilona és a házi kedvenceiért élő táncosnő egy embert fog megbízni azzal, hogy hagyatékának egy részét kutyamentésre és állatgyógyászatra fordítsák, a fennmaradó összegből pedig a legjobb táncosokat támogassák a Medveczky-díjjal. Most pedig a Story magazinban Ilona arról mesélt, nem bízik senkiben, nincs végrendelet és eltartási szerződést sem kötne senkivel.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Isten őrizz! Attól kezdve valakik arra várnának, mikor dobom fel a talpam. Én pedig állandóan attól tartanék, hogy lassan eltesznek láb alól, akár meg is mérgezhetnek. A híres film, a Gázláng jut eszembe, ahol apránként adagolták az Ingrid Bergman alakította főhősnőnek az arzént. Hát én bizony nem szeretnék így járni" – mesélte a táncos díva.

Búcsúzik Nádai Anikó az Éjjel-Nappal Budapesttőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150319-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-bucsuzik-a-sorozattol-mert-kisbabat-var-es-a.htmlCsütörtök este látható utoljára az RTL Klubon futó Éjjel-Nappal Budapestben Nádai Anikó, a sorozat egyik első főszereplője.TV + Bulvár--Hien meztelenül állt kamera eléhttp://www.life.hu/bulvar/20150318-hien-a-megasztar-egykori-enekesnoje-meztelenul-allt-kamera-ele-uj-klipjeben.htmlAz énekesnő a naturális oldalát szerette volna kihangsúlyozni legújabb klipjében, ezért alig van rajta smink, ruhát pedig egyáltalán nem visel.TV + Bulvár--Hoppá! Szőke, göndör hajú srác volt Kocsis Tiborhttp://www.life.hu/bulvar/20150318-kocsis-tibor-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-szoke-gondor-haju-kissrac-volt.htmlGyermekkori képet húzott elő a tarsolyából Kocsis Tibó. Elnézve a fotót, azon gondolkoztunk, vajon hová tűntek az X-Faktor győztesének szőke fürtjei az évek alatt? TV + Bulvár--Dührohamot kapott a konyha ördögehttp://www.life.hu/bulvar/20150318-bereznay-tamas-a-tv2-a-konyha-ordoge-cimu-musor-sefje-duhrohamot-kapott-a-forgatason.htmlBereznay Tamás a budapesti Vadvirág étteremben tapasztalt állapotok láttán nem bírt megálljt parancsolni érzéseinek és dührohamot kapott. TV + Bulvár--Hiába írta meg szexkalandjait Kelemen Anna - Nem kaphatja meg a milliókat?http://www.life.hu/bulvar/20150319-becsodolt-a-kiado-ami-kelemen-anna-konyvet-adta-ki.htmlVáratlanul csődöt jelentett az Ulpius-ház könyvkiadó, ami számos híresség könyveit adta ki, többek között Kelemen Annáét, és még a Szürke50 sorozatot is. TV + Bulvár--Mégsem Hajós András vezeti a Zsüti-emlékestet?http://www.life.hu/bulvar/20150319-hajos-andras-szerzodes-hijan-megsem-vezeti-a-zsuti-tiszteletere-rendezett-emlekestet.htmlSzerződés nem volt, ennek ellenére mindenhol ott szerepelt Hajós András mint műsorvezető neve a Zsüti-emlékgála szóróanyagain.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.