A ValóVilág7 szexi anyukájának legnagyobb álma, hogy a Playboyban szerepelhessen. A vagány lány ingyen is vállalná a meztelenkedést. 

VV Zsutól nem idegen a pucérkodás, hiszen egyszer már levetkőzött a villában a fényképezőgép előtt, ám akkor még nem mutatott meg mindent. Most viszont elszántan harcol, hogy címlapra kerülhessen – írja a Bors

Forrás: RTL 2

„Lett egy menedzserem, megkértem, keresse fel a Playboyt, intézze el, hogy levetkőzhessek. Nem érdekel, hogy kapok-e érte pénzt, nekem megtiszteltetés lenne, ha rábólintanának, mert ez presztízskérdés" – árulta el a VV7 anyukája, aki csakis művészi képeket tud elképzelni.

„Már a helyszíneken is gondolkodtam. Lehet kint is, bent is, a természetben mondjuk nagyon tetszene. Sima lábnyitogatós fotókba nem mennék bele, de ismerve a magazint, ilyen szóba sem kerülhet, mert mindig igényes meztelen képek készülnek. Szerintem, ha felnő a fiam, neki is tetszeni fog, ízléses fotókat nem lehet számon kérni. Most egy kicsit belenyúlok mindenbe, mert sose lehet tudni, hogy mi jön be. Ha megmutathatnám magam a magazinban, biztosan beindulna a modellkarrierem" – mondta reménykedve a fekete hajú szépség.