Hasi zsírjával töltötték fel VV Dóra arcát

Forrás: Sajtóklub/RTL/Ruff István -
ValóVilág7 VV Dóra szépészeti beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megelégelte a szeme alatti sötét karikákat VV Dóri. A lány úgy döntött, feltölteti az arcát, nem is akárhogyan... 

A hasából leszívott zsírjával töltötték fel a playmate arcát, a beavatkozást pedig háromszor kell megismételni, hogy végleg eltűnjenek a karikák.

Forrás: Sajtóklub/RTL/Ruff István

"A tekintetem mindig fáradt, folyton fekete karikák éktelenkedtek a szemem alatt, ami nagyon zavart. A külsőmre hiú vagyok, ezért amire lehetőségem nyílik, azt megteszem a szépségem érdekében. Amikor belenéztem a tükörbe, mindig feltűnt, mennyire karikás a szemem, hiába aludtam ki magam előtte. Utánanéztem, hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni. Viszont nem szerettem volna szilikonnal feltöltetni a szemem alatt, hiszen az természetellenes, ezért a saját zsíromat fecskendezték be egy tűvel a bőröm alá"mesélte Dóri a Blikknek, akit a beavatkozás idejére elaltattak.

Ördög Nóra: "Úgy éreztem, ennél testre szabottabb feladatot nem is kaphattam volna"http://www.life.hu/bulvar/20150324-ordog-nora-az-enek-iskolaja-kapcsan-a-tehetsegkutato-musorokrol-bezselt.htmlImádja a tehetségkutatókat vezetni, ám gyerekeit csak bizonyos keretek között engedné indulni egy ilyen műsorban Ördög Nóri. TV + Bulvár--Gesztesi Károly: "Egy nagy hazugság az egész"http://www.life.hu/bulvar/20150323-gesztesi-karoly-felmondott-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban.htmlMegtörte a csendet Gesztesi Károly. A színész leszögezte, nem alkoholista, és hozzátette, ő mondott fel a TV2 produkciójában. TV + BulvárOrigoIstenes Bence és Sebestyén Balázs kapja a Got Talentet?http://www.life.hu/bulvar/20150323-istenes-bence-es-sebestyen-balazs-vezetheti-a-got-talentet.htmlAz RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén. TV + BulvárOrigoGáspár Evelin megtalálta az igazit - Kiderült, mivel is foglalkozik dúsgazdag barátjahttp://www.life.hu/bulvar/20150323-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-megtalalta-az-igazit.htmlPletykaáradat indult Gáspár Győző lányáról, Evelinről és gazdag svájci barátjáról. Győző az RTL kamerái előtt mesélt. TV + Bulvár--Micsoda bombázó lett Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150319-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-bombazo-lett.htmlEgymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot, és mindkettőt Győzike nyilatkoza - állítólag. Kedden azt mondta, lánya, Evelin a barátjától kapta luxuskocsiját, most pedig az olvasható, hogy az autó Michael családjáé. Nem tudni, mi az igazság, az azonban biztos, hogy a Gáspár lány egyre klasszabbul néz ki. TV + BulvárOrigoAutóbalesetet okozott Farkasházy Tivadarhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-autobalesetet-okozott-farkashazy-tivadar.htmlA humorista a Váci úton rohant bele egy előtte haladó autóba. Személyi sérülés nem történt, a 12 éves autója csúnyán összetört.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.