Barbinek Péter veszi át a Jóban Rosszban Füredi polgármesterének szerepét. A színész jövő héten kezdi a forgatásokat a TV2 sikersorozatában, ahol két hétig dolgozik majd, amíg a stáb rögzíti a karakter búcsújeleneteit.

Gesztesi Károly utoljára április 16-án látható a Jóban Rosszban Füredi Attilájaként. A karakter távozásának utolsó jeleneteit jövő héttől már nem vele, hanem Barbinek Péterrel forgatja a stáb.

Forrás: TV2

„A szövegtanulás mellett a következő pár nap feladata lesz, hogy igazán megismerjem Füredi Attila karakterét, és kitaláljam, miként formálom majd meg, mi a mozgásterem ebben a szerepben. Egy ilyen napi sorozat forgatása teljesen más koncentrációt, figyelmet igényel a színésztől, mint egy színpadi mű, úgyhogy unatkozni biztosan nem fogok, sűrű napok várnak rám" – árulta el a színész.

Többen kiálltak a színész mellett
Bánfalvy Ági megdöbbent a Gesztesi Károlyról napvilágott látott híreken .  A színésznő csak pozitívan tud nyilatkozni közös munkájukról. Liptai Claudia is a védelmébe vette Gesztesi Károlyt: „Minden ember életében vannak pillanatok, amikor nem úgy alakul az élete, ahogy szeretné, a fent után jön a lent"írta Claudia.