Judit asszony úgy gondolja, nem hibáztatható az az asszony, aki üldözés közben gázolta halálra azt a motorost, aki előtte pár perccel kirabolta.

Hónapokig tartotta rettegésben Óbuda női autósait az a két férfi, aki robogóval közelítette meg az áldozatait. A rablók betörték a kocsi ablakát, majd kikapták az első ülésről a sofőrök táskáit. Andrea azonban meglepetést okozott a rablóknak, résen volt és üldözőbe vette őket. Az ámokfutásnak sajnos tragikus vége lett, az egyik kanyarban a rabló motorja eldőlt és utasa az őket üldöző kocsi alá került, aztán órákkal a kórházba szállítás után elhunyt. Az asszonyt most az ügyészség gyilkosággal vádolja.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Mint kiderült, ez a páros rabolta ki Kern András feleségét is, akinek meggyőződése, hogy Andrea nem ölni indult, hanem sokkos állapotban a táskája után eredt – írja a Bors

 „Tudom, mit érezhetett az az asszony, én is átéltem, ami vele történt. Az a pillanat, ahogy berobban a kocsi ablaka, azt sem tudod, mi történt, csak másodpercek múlva tudatosul, hogy elvitték a táskád. Szörnyű, kiszolgáltatott helyzet! Nem ismerek minden részletet, és rettenetes dolog, ha akár egyetlen ember is meghal, de erről az édesanyáról nem feltételezhetik, hogy meg akart volna ölni bárkit is" – magyarázta Judit asszony.

Kern András intim vallomás
A Life.hu cikkében  a hatvanéves színész őszintén beszélt a szerelemről és bevallotta, nem sokszor találta el Ámor nyila, viszont szexuális kapcsolata bőven akadt.