színésznő fogyás zsírpárna Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki nem kizárólag edzéssel tartja karban a testét. Elárulta, hogy milyen testkezelésre jár azért, hogy ne veszítse el tökéletes alakját. 

Szorcsik Viki tökéletes idomait már megcsodálhattuk 2008-ban a nyuszis magazinban. Akkor nagyon irigyeltük a színésznőt csodás alakjáért, nem is gondoltuk, hogy Viki azóta folyamatosan azon dolgozik, hogy megtartsa formáját. A rendszeres testedzés mellett a test kezelés legújabb vívmányait is segítségül hívta.

Forrás: Life.hu/Margitay Klára

„2006-ban jártam először teljes kezelésen, még a legendás fotózás előtt, azóta leginkább ezzel a módszerrel tartom karban a testem. Akkor egy jó pár hónapig kezeltek, de volt is, mit! Hosszú tűk segítségével elektromos árammal stimulálták a zsírbontást a testemnek azokról a területeiről, ahonnan sehogyan sem tudtam ettől megszabadulni. Végül sikerült a kritikus területeket teljesen eltűntetni, igaz ehhez egy diétát is be kellett tartanom. Tavasszal szoktam belevágni az újabb kezelésbe, hogy a bikiniszezonra a legjobb formába hozzam magamat" – árulta el Viki, aki hiába tornázott, az magában már nem volt elég a zsírpárnák felszámolásához.

Forrás: Life.hu/Margitay Klára

„36 éves vagyok, tudom hol találhatóak a testem kritikus pontjai. Ha maximalistra vagy és a tökéletességre törekszel, akkor mindig fogod ezeket látni és folyamatosan keresed a módszert, hogy eltüntesd a kellemetlen zsírpárnákat.Persze ha profi testépítő lennék, akkor taláN a komoly edzés is a kívánt eredményhez vezetne, de annyira nem akarom sanyargatni magamat.Ez a kezelés majdnem olyan , mint egy zsírleszívás, csak nem annyira kellemetlen. Kicsit csikizés bizseregteti a bőr alatti szöveteket az áram" – osztotta meg kezelés alatti érzéseit Viki, akin centikben és kilókban is mérhető a súlyvesztés. Felmerült bennünk a kérdés, ilyen bombaformában vajon újból levezkőzne-e a nyuszis magazinnak?

Forrás: Life.hu/Margitay Klára


"Elképzelhető, hogy újból megmutatnám magamat, ha lehetne művészi képeket készíteni. De amúgy is fontos a külsőm, ha valaki a médiában vagy színésznőként dolgozik, kell, hogy törödjön a testével. Persze diétázom is, foglalkozni kell azzal, hogy összeállítsd a megfelelő ételeket, bevásárolj és elkészíts. Az teljesen kizárva, hogya diéta alatt beszaladok valahová és megeszem egy hamburgert. Mindent megteszek a cél érdekében, és nagyjából betartom, gyümölcs, zöldség, joghurt és rízs napokat, amik váltakoznak. Nem éhezem, azt nem is bírnám. Naponta ötször étkezem és sokat iszom"

Miért jó a célzott fogyasztás?

Ha egy fogyókúrába belevág az ember, akkor általában egy általános hatást kifejtő módszert választ. Ezekkel általános fogyást lehet elérni, de nem azt, hogy az ember pontosan onnan fogyjon, ahonnan szeretne. Mindenkinek megvan az a genetikailag és hormonálisan meghatározott zsírraktára, ahol az ő szervezete raktározza a zsírt. Azt csak akkor engedi el a szervezet, amikor máshol már csont sovány, míg egyéb módszerrel a kiválasztott terület zsírtömegét lehet csökkenteni. Ha valaki vékony, akkor nem kell anorexiássá válnia ahhoz, hogy a problémás terület zsírfeleslegét leadja, amit a szervezet nem támogat. Ha súlyfeleslege van valakinek, akkor az a legnagyobb fogyókúrás buktató, hogy nem onnan fogy, ahonnan szeretne. Lemegy pár kiló, az arc és mell lefogy, de a problémás területen ott maradnak a zsírpárnák. Ezért sokan abban is hagyják. Mindenki a problémás területek zsírpárnáitól szeretne megszabadulni. Manapság már erre is többféle módszer van, amelyekkel célzottan lehet a zsírraktárakat elengedni. Mindegyiknek más a koncepciója. Más az áramcsomag, más a kezelés, annyi a közös, hogy tűket vezetnek a zsírszövetbe”– magyarázta Dr.Gajdács Ágnes testsúlygyógyász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.