Ennél szexibbet még nem láttunk: Josh Duhamel meztelenül meditált

Forrás: NORTHFOTO -
fotó Josh Duhamel áprilisi tréfa meztelen meditálás Fergie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert énekesnő, Fergie férje élvezi, ha a szabadban kitárulkozva, meztelenül, lótuszülésben meditálhat, legalábbis a közösségi oldalára ezt posztolta.

Josh Duhamel színész rajongói biztos kapva kapnának a lehetőségen, hogy kedvencüket meglessék, ahogyan mindent levetve magáról meditál. Azonban sokat elárul a színész szándékának komolyságról, hogy éppen április 1-jén, bolondok napján osztotta meg a meztelen meditálásáról szóló fotót, amelyen még az is elképzelhető, hogy nem ő szerepel.

Forrás: NORTHFOTO

Fergie cuki kisfia egy éves lett

A Life.hu cikkében megnézheted a Black Eyed Peas énekesnőjének és szexi színész párjának a kisfiát.
Helen Mirren a legcukibb, és ezt most bebizonyítja http://www.life.hu/news/20150402-helen-mirren-szineszno-heliumot-szivott.html Helen Mirren iszonyú cuki dolgot vállalt be Jimmy Fallon műsorában: héliumot szívott egy lufiból, és úgy beszélgetett a műsorvezetővel. News -- Tinilányokkal kényezteti magát Kim Dzsong Un http://www.life.hu/news/20150402-kim-dzsong-un-eszak-koreai-vezeto-haremet-allit-fel-tinilanyokbol.html Az észak-koreai vezetők régre visszanyúló hagyománya a fiatal lányokból álló hárem felállítása – ezt éleszti most újra Kim Dzsong Un. News -- Bulit szervezett halott kutyájának tiszteletére Miley Cyrus http://www.life.hu/news/20150402-miley-cyrus-enekesno-bulit-szervezett-floyd-nevu-kutyaja-halalanak-tiszteletere.html A sztár teljesen összetört, amikor egy évvel ezelőtt, április 1-jén meghalt a kiskutyája, Floyd. Halálának évfordulójára nagyszabású emlékbulit szervezett. News -- Überciki! Több ezer Uber felhasználó adatait lopták el http://www.life.hu/news/20150401-uber-felhasznalok-adatait-loptak-el.html Egyetlen dollárért bárki vásárolhat az internet feketepiacán személyes Uber-adatokat. Akinek az adatait felhasználják viszont elég rosszul járhat. News Thinkstock Cenzúrázta egy nő testét a Google - Sok volt nekik a villantás http://www.life.hu/news/20150401-cenzuraztak-egy-not-a-google-street-viewn-mert-kover.html Túl szexi lány! A Google utcanéző alkalmazása, a Street View cenzúrázott egy nőt, aki melleket villantott nekik. News -- Íme, a legsikeresebb magyar nők - mi alapján választották ki őket? Eláruljuk! http://www.life.hu/news/20150401-a-forbes-magazin-rangsorolta-magyaroszag-legsikeresebb-noit.html Idén először készült el Magyarországon is a Forbes magazin legsikeresebb nőket számba vevő listája. A magazin egyedi módszerrel válogatta ki, melyik kategóriának ki áll az élén. A hazai Forbes főszerkesztője elárulta, mi alapján kerültek ki a győztesek. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.