Kész, vége, nincs tovább: a színésznő maga erősítette meg a hírt, miszerint kilép a nagysikerű sorozatból.

Elhagyja a Vámpírnaplók című sorozatot Nina Dobrev. A rajongók már a színésznő hivatalos megerősítése előtt is sejthették, hogy valami hasonló dolog van készülőben.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

A sorozat készítői és sztárjai ugyanis egy egész hétvégét töltöttek együtt a Lanier-tónál, ahol ünneplés helyett Ninától búcsúzkodtak. Így történhetett, hogy már azelőtt ellepték a közösségi oldalakat a színésznőt sirató és tőle elköszönő képek és hashtagek, hogy a sztár bármit is mondott volna.

„Én akartam lenni az első, aki elmondja, hogy ez a nyaralás nem az ünneplésről szólt, hanem a búcsúzkodásról. Mindig is 6 évadosra terveztem Elena kalandjait, és amit az elmúlt hat évben kaptam, arra életem legizgalmasabb részeként tekintek" – írta Nina közösségi oldalán.

A sorozat producere és társalkotója, Julie Plec további sok sikert kívánt a színésznőnek, akinek távozása ellenére folytatni fogják a sorozatot.

Amikor Ian Somelhalder kidobta Nina Dobrevet
A sztárpár három év együttjárás után 2013-ban intett búcsút egymásnak, hogy aztán a Vámpírnaplók rosszfiúja összejöjjön Nina Dobrev egyik legjobb barátnőjével, Nikki Reeddel - további részletekért és hasonló esetekért kattints ide!