Neee! Nina Dobrev otthagyja a Vámpírnaplókat

Forrás: AFP/Frederick M. Brown -
buli Vámpírnaplók búcsú sorozat kilépés Nina Dobrev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kész, vége, nincs tovább: a színésznő maga erősítette meg a hírt, miszerint kilép a nagysikerű sorozatból.

Elhagyja a Vámpírnaplók című sorozatot Nina Dobrev. A rajongók már a színésznő hivatalos megerősítése előtt is sejthették, hogy valami hasonló dolog van készülőben.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

A sorozat készítői és sztárjai ugyanis egy egész hétvégét töltöttek együtt a Lanier-tónál, ahol ünneplés helyett Ninától búcsúzkodtak. Így történhetett, hogy már azelőtt ellepték a közösségi oldalakat a színésznőt sirató és tőle elköszönő képek és hashtagek, hogy a sztár bármit is mondott volna.

A sorozat producere és társalkotója, Julie Plec további sok sikert kívánt a színésznőnek, akinek távozása ellenére folytatni fogják a sorozatot.

Amikor Ian Somelhalder kidobta Nina Dobrevet

A sztárpár három év együttjárás után 2013-ban intett búcsút egymásnak, hogy aztán a Vámpírnaplók rosszfiúja összejöjjön Nina Dobrev egyik legjobb barátnőjével, Nikki Reeddel - további részletekért és hasonló esetekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.