Vajna Timi ismét megtalálta a módját annak, hogyan hívja fel magára a figyelmet. Óriásplakátot csináltatott magának vagyis a Miss Universe Hungary 2015-ös szépségversenyének. 

 

 

Pár napja az ország különböző pontjain találkozhattok a Miss Universe Hungary óriásplakátjaival, amin Vajna Timi  buzdítja a fiatal lányokat, hogy vegyenek részt a szépségverseny előválogatóin. Sok lány szeretne életében egyszer óriásplakáton szerepelni, Timi pedig megengedhette magának, hogy sajátot készítsen. Az M7-es autópályán Budapest felé legalább 4 plakátról mosolyog ránk !

Forrás: Facebook/Tímea Vajna

A három millió forintos jegyzett tőkével alapított céget Tímia Beauty Enterprises Hungary Kft.-je bonyolítja le, ugyanis a szépségverseny megrendezésének jogait férjével, Andy Vajnával közösen vették meg három évre, Tavaly a magyar királynőválasztás kissé szokatlanra sikeredett: a műsort élőben csak a szponzorok tekinthették meg, később interneten kerresztül lehetett megtekinteni. A nyertes Kelemen Henrietta lett, akit hiába cipeltek mindenhová magukkal Vajnáék, nem hozta a várt eredményt. Nem került be az első 15 közé a Miss Universe szépségversenyen. 

Forrás: life.hu