Végül is kipucolta Kim Kardashian Paris Hilton WC-jét?

Forrás: AFP -
wc pucolás Paris Hilton kim kardashian asszisztens celeb Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashiant, mielőtt a világ egyik leghíresebb celebjévé vált volna, Paris Hilton ugráltatta a reality műsorában. Az internet pedig szereti újra és újra felkapni a popókirálynő pályájának ezt a sanyarú kezdetét.

Ki hitte volna még 2003-ban, hogy Kim Kardashian túlnő Paris Hiltonon? A The Simple Life című realityműsorban a híres celebnő volt Paris Hilton asszisztense. Ez nagyjából abból állt, hogy ruhákat válogatott Parisnek, vagy kitisztította őket, amikor a szállodalánc örökösnője úgy rendelkezett.

Paris Hilton és Kim Kardashian 2006-ban Forrás: AFP

De ennél megalázóbb feladatokat is kapott a ma már híres és sokszor meztelenkedő celebnő. Az is előfordult például, hogy Paris lábát kellett masszíroznia. A mai napig a legégetőbb kérdés azonban az, hogy végül is ki kellett-e pucolnia Kim Kardashiannak Paris Hilton WC-jét. Az örökösnő, aki nemrégen megnagyobbíttatta cicijét, legutóbb egyébként azt nyilatkozta, hogy soha nem kért ilyen Kimtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.