Puzsér Róbert állítja: akit meghurcolnak, annak nem szégyen reszketnie. Igen, még mindig a Hajdú-perről van szó. 

A minap maga Puzsér Róbert posztolta ki a Facebook-oldalára azt a videót, amelyen a Hajdú Péterrel való perben, az utolsó jogán beszél. A kritikus mindvégig a könnyeivel küzdött, de nem szégyelli magát, és nem aggasztja, hogy ettől esetleg gyengének tűnhet bárki szemében.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Meghurcol egy gátlástalan médiapszichopata, kíváncsi vagyok, hogy ha magukkal történne ugyanez, vajon mennyire lennének tökösek?"kérdezett vissza a Bors kérdésére Puzsér

"Ha üldöznek, akkor igen, megremeg a hangom, mert a személyes egzisztenciámat kell megvédenem egy olyan bíróság előtt, amelyik a privát ízlése szerint dönti el, hogy a „szarkupac” kifejezés épp tetszik-e neki vagy sem. Ízlésbeli ügyeknek nincs keresnivalójuk a büntetőbíróság előtt, ott a véleményszabadságot kellett volna megvédeni. Sajnos azonban nem ez történt" - tette hozzá. 

"A világ nem változik magától, a változásnak ára van. Ha kell, börtönbe vonulok, hogy befizessem a magam részét. Hajdú jogi terrort alkalmaz, furkósbotként használja a bíróságokat ellenem. Neki milliárdjai és drága ügyvédei vannak. Nekem csak igazam" - jelentette ki Puzsér Róbert.