Berki állítólag össze is jött a kirúgott kolléganőjével, a nőt azonban nem emiatt menesztették a TV2-től.

A pletykák szerint Berki Krisztán az Éden Hotel forgatásán szűrte össze a levet egy stábtaggal. A hölgyet később menesztették, Berki ezt követően ajánlott munkát neki, a viszonyukat azonban tagadja – írja a Bors. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

 „Március vége óta a gyártó cég nem dolgozik az említett hölggyel. A nézeteltérés egyébként nem Berki miatt alakult ki, hanem egészen más jellegű emberi konfliktus miatt, de a vita részleteit nem szeretnénk kiadni, mert az nem volna elegáns a hölggyel szemben" – tudta meg a lap a csatorna sajtóosztályától.

Berki Krisztián azonban nem hagyta magára a bajban: felkarolta a nőt és munkát adott neki a saját cégénél.

„Nem tudtam, hogy elbocsátották a gyártó cégtől. Úgy tudtam, lejárt a szerződése. Mindenesetre, mivel tudom, hogy jó munkaerő, egyértelmű volt, hogy szeretnék vele továbbra is együtt dolgozni. Egyébként nem ő az egyetlen, akinek munkát ajánlottam, volt, hogy szerkesztő kollégát is áthoztunk" – mondta Berki Krisztián, aki azt is cáfolta, hogy viszonyba keveredett volna bármelyik kolléganőjével.

Nem zörög a haraszt.....
Ahogy a Life.hu cikkében korábban olvasható volt , a TV2 berkeiben állítólag nyílt titok, hogy Berki és az egyik szereplő között az Éden Hotel forgatásai alatt több volt munkakapcsolatnál. Majd egy a barna szépséggel is lekapták Krisztiánt, amint egy állatkertben sétáltak.