Ördög Nóri búvárruhában pózolt

TV2 extrém Az ének iskolája Ördög Nóra buvárruha uszoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennél feszesebb ruhát nemigen ölthetett volna magára Ördög Nóra, aki Az ének iskolájában igazán extrém műsorvezetői feladatra vállalkozott.

Kornis Annának, Az ének iskolája ifjú tehetségének – aki tanítónőjével, Szandival spárgázott - igen extrém környezetben sikerült megtudnia, hogy felvették a legmenőbb suliba. Ördög Nóra még arra is hajlandó volt, hogy a víz alatt közölje a kislánnyal a jó hírt.

„Anna a búvárvizsgáját jön meghosszabbíttatni, de arra nem számít, hogy a víz alatt egy kellemes meglepetés, egy tábla fogja várni, hogy felvettük" – mondta Nóra.

Hoppá, ez aztán a spárga! A háromgyerekes Szanditól leesett az állunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150409-szandi-hatalmasat-terpesztett-az-enek-iskolajaban.htmlSzandi Az ének iskolájában mutatta meg, hogy három gyerek után is megőrizte tökéletes formáját és rugalmasságát.TV + Bulvár--Vastag Csaba életveszélyben? A stábját sokkolta az esethttp://www.life.hu/bulvar/20150413-vastag-csaba-eletveszelyben-egy-este-ket-defektet-kapott.htmlVastag Csaba kocsija szombaton egy este alatt két defektet kapott. Az énekes bízik benne, hogy ez csak véletlen, de kollégái ennél többre gyanakszanakTV + BulvárOrigoNem áll szóba a TV2-vel Damu? Rokona ezt állítjahttp://www.life.hu/bulvar/20150413-damu-roland-nem-ad-interjut-a-tv2nek-allitja-egy-rokona.htmlBár a TV2 is szerette volna megszólaltatni Damut a börtönévekről, a színész nem nyilatkozott egykori munkahelyének. Állítólag. TV + BulvárMTI/Lakatos PéterVV Dennis: "Elismer az ország"http://www.life.hu/bulvar/20150411-vv-dennis-vv-becivel-rappel-egyutt-es-remenyei-szerint-elismeri-az-orszag.htmlVV Dennis-szel beszélgettünk kicsit a jövőről, a zenéről, és az élet fontos dolgairól.TV + BulvárOrigoTóth Gabi: "Bízom benne, hogy egyszer még újra ott ülhetek majd az X-Faktor mentori székében"http://www.life.hu/bulvar/20150412-toth-gabi-remeli-hogy-lesz-meg-x-faktor-mentor-most-a-zenei-karrierjere-koncentral.html2015-ben az RTL Klub nem indít X-Faktort, így Tóth Gabi sem ül mentori székben. Azt mondja, most a saját zenei karrierjére koncentrál. TV + Bulvár--Tökéletes bikinialakot villantott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20150411-bodi-sylvi-34-eves-bombaformaban-van-bikinialakot-villantott.htmlSzületésnapja alkalmából posztolt igazi vérforraló fotót Sylvi. A kommentelők egy része szerint a szépség igazi ajándékot adott a felvétellel rajongóinak. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.