Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány újraélesztési kisfilmjét már közel másfél millióan látták. Nem véletlen, hiszen a Csuja Imre főszereplésével készült anyag a legszórakoztatóbb társadalmi célú videó, amit valaha láttunk.

Tudtad, hogy Magyarországon évente mintegy 25 000 ember esik a hirtelen szívhalál áldozatául? Az esetek 90%-ában felkészületlenségünk és félelmünk miatt meg sem próbálunk segíteni. Pedig van egy egyszerű módszer, amivel a mentők kiérkezéséig biztosítható az életben maradás esélye. Csak a mellkas nyomásával, levegőbefújás nélkül is lehet életet menteni! Ezt mutatja be az a jópofa videó, amit egyébként Herendi Gábor rendezett, a főszerepet pedig az Üvegtigris sztárja, Csuja Imre alakítja bravúrosan. Az alkotók mindannyian ingyen vállalták a felkérést. 

A videó, ami két és fél hónapja debütált, közel jár a másfél milliós nézettséghez. A "Tartsd életben!" így mostanra minden idők legnagyobb internetes nézettséget elérő magyar társadalmi célú kisfilmje lett. Az alapítvány a nagy sikerre való tekintettel most egy werkfilmet is közzé tett a forgatásról.

A videó megerősítette azt a régi bölcsességet, hogy humorral bármilyen témát közel lehet vinni az emberekhez! Gratulálunk a készítőknek!