Feljelentették az M1 műsorvezetőjének támadóit

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
közlemény műsorvezető Borsa Miklós támadás feljelentés gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borsa Miklóst, az M1 műsorvezetőjét szombat éjjel támadták meg Balatonfüreden. A híradós zúzódásokat szenvedett, és jelenleg otthonában gyógyul – az elkövetők ellen pedig eljárás indult.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt , a műsorvezetőre szombaton rontottak rá ismeretlenek, ütlegelni kezdték, és közben azt kiabálták: "Most hazudj!"

Forrás: MTI/Kollányi Péter


A legfrissebb hírek szerint Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója, feljelentést tett a füredi rendőrkapitányságon. Közben a Magyar Újságírók Országos Szövetsége közleményt adott ki, amelyben kifejti, hogy az erőszakos akciókat az egész magyar társadalomnak egységesen el kell ítélnie. A szövetség továbbá az újságírók, fotóriporterek, operatőrök és az őket segítő munkatársak elleni támadások büntetőjogi szankcióinak szigorítását kezdeményezi.

Tom Hanks optikusnál járt Budapesten http://www.life.hu/news/20150416-tom-hanks-budapesten-optikusnal-volt.html Szerda délben a világsztár néhány percre bement egy Ráday utcai optikába, majd elviharzott. Néhány rajongónak sikerült elcsípnie. News -- Elhunyt a legendás teniszező http://www.life.hu/news/20150416-thelma-coyne-long-teniszezo-elhunyt.html Elhunyt a teniszlegenda, Thelma Coyne Long. Az ausztrál tenisztörténelem egyik legnagyobb alakja 96 évesen távozott. News -- Gyászol a sportvilág! Elhunyt a válogatott pólókapus, Ambrus Tamás http://www.life.hu/news/20150416-ambrus-tamas-polokapus-elhunyt.html 50 éves korában elhunyt Ambrus Tamás, 61-szeres válogatott vízilabdás. News -- Magyar fotós képeiért rajong az internet http://www.life.hu/news/20150415-hajdu-tamas-fotos-kepei-jarjak-az-internetet.html Hajdu Tamás nem fél attól, hogy a legabszurdabb helyzeteket fotózza le. Románia kisvárosaiban készít szürreális és humoros képeket. News -- Cukiság a köbön! Megtaláltuk a legkülönlegesebb házi kedvencet http://www.life.hu/news/20150415-megtalaltuk-a-legkulonlegesebb-hazi-kedvencet-egy-mosomedvet.html A mosómaci, akárcsak egy kutyus, nyakörvet visel és pórázon is vezetheti gazdája. News Origo Tizenhatmillió forintot kell fizetniük Marian Cozma gyilkosainak http://www.life.hu/news/20150415-marian-cozma-gyilkosainak-tizenhatmilliot-kell-fizetni.html Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott játékosát 2009-ben szúrták halálra. A gyilkosoknak tizenhatmillió forintot kell fizetniük Marian családjának. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.